Accident feroviar în comuna prahoveană Dumbrava

21 Jun 2017 18:00
Accident feroviar în comuna prahoveană Dumbrava
Autoritățile au fost alertate în urmă cu puțin de producerea unui accident feroviar în satul Zănoaga din comuna prahoveană Dumbrava. O mașină a intrat în coliziune cu trenul care circula pe ruta Ploiești - Urziceni. Șoferul autoturismului s-a lovit la cap, în urma impactului. 10 pompieri militari de la ISU Prahova merg să intervină în acest caz cu o autospecială și o ambulanță SMURD.

Vom reveni cu detalii!

Potrivit ISU Prahova, șoferul autoturismului este un bărbat de 55 de ani care refuză transportul la spital. Asta în timp ce trenul își continuă deplasarea.
foto cu caracter ilustrativ: ziarelive.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Nu e mare deranj ca, o dată pe zi, să vină cu o cisternă şi să spele. Prezenţa porumbeilor, în afară de faptul că este o imagine încântătoare, este şi un semn că oraşul este încă sănătos, cu toată poluarea care îl opresează. Nu condamnaţi porumbeii, ci nepăsarea!
Dar apa calda in scoala cand o sa asigurati? Sc. Emil Palade din vest nu are apa calda, nici la scoala nici la gradinita.
Acesta este tatal meu !💞🤗*
Ăsta e tatăl meu🤗❤️
Curs valutar
EUR Euro 4.8750 0.0028
USD Dolarul SUA 4.1874 -0.0009
GBP Lira sterlina 5.3319 0.0010
CHF Francul elvetian 4.5137 -0.0070
XAU Gramul de aur 251.0994 1.8438