Accident grav pe DN 1, zona Paralela 45/O persoană a fost încarcerată

31 Jul 2020 10:20
Accident grav pe DN 1, zona Paralela 45/O persoană a fost încarcerată
O persoană a fost încarcerată în urma unui accident produs, astăzi, pe DN 1, în apropierea localității Băicoi, pe sensul Brașov-Ploiești. Potrivit salvatorilor, victima este un bărbat de 47 de ani. Acesta a fost descarcerat, fiind constient, dar cu fracturi deschise la picioare și transportat la UPU.
Din cercetările polițiștilor, a rezultat faptul că, un bărbat de 47 de ani care se deplasa la volanul unei autoutilitare, pe DN1, în apropiere de localitatea Băicoi, nu ar fi păstrat distanța de siguranță față de o autoutilitară care circula în fața sa, pe sensul de deplasare Brașov-Ploiești, condusă de un bărbat de 33 de ani, intrând în coliziune cu aceasta.
Din cauza accidentului, traficul a fost restricționat pe banda nr. 1 de mers, pe sensul de deplasare Brașov-Ploiești.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677