Accident în fața Spitalului Județean de Urgență Ploiești/Un motociclist a fost rănit

02 Sep 2019 09:55
Accident în fața Spitalului Județean de Urgență Ploiești/Un motociclist a fost rănit
Un accident s-a produs, în această dimineață, în zona Spitalului județean de Urgență Ploiești, fiind implicate un autoturism și o motocicletă.
Poliția Prahova anunță că, din primele verificări, se pare că o autoutilitară a intenționat să pătrundă de pe strada Găgeni, pe strada Cameliei, moment in care a intrat în coliziune cu o motocicletă care circula dinspre Paulesti către Centru.
În urma coliziunii, motociclistul in vârstă de 23 de ani, a suferit vătămări corporale fiind transportat la spital.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8365 -0.0013
USD Dolarul SUA 4.2843 -0.0242
GBP Lira sterlina 5.3551 -0.0047
CHF Francul elvetian 4.5467 -0.0055
XAU Gramul de aur 244.6054 -1.1608