Accident în Ploiești. Cum și-a lovit tatăl, cu mașina, un tânăr

20 Nov 2019 15:05
Accident în Ploiești. Cum și-a lovit tatăl, cu mașina, un tânăr
Un accident s-a produs în Ploiești, în zona giratoriului de la catedrală. A fost o tamponare între două autoturisme, însă, ulterior un conducător auto dorind să scoată mașina dinn drum l-a acroșat pe tatăl său. Potrivit IJP Prahova, din primele verificări, se pare că, pe fondul neacordării de prioritate, a avut loc o tamponare între două autovehicule, care circulau în sensul giratoriu din fața Catedralei Sf. Ioan din Ploiești. În timp ce efectua manevre pentru a scoate autoturismul în afara părții carosabile, conducătorul unuia dintre auto implicate, un tânăr de 26 de ani, a acroșat pasagerul care tocmai coborâse din respectivul autovehicul. Victima, un bărbat de 54 de ani a fost transportată la Spitalul Județean Ploiești, rănit ușor, la prima vedere.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8378 0.0059
USD Dolarul SUA 4.3085 0.0272
GBP Lira sterlina 5.3598 0.0020
CHF Francul elvetian 4.5522 0.0146
XAU Gramul de aur 245.7662 1.8727