Accident în Ploiești. Cum și-a lovit tatăl, cu mașina, un tânăr

20 Nov 2019 15:05
Accident în Ploiești. Cum și-a lovit tatăl, cu mașina, un tânăr
Un accident s-a produs în Ploiești, în zona giratoriului de la catedrală. A fost o tamponare între două autoturisme, însă, ulterior un conducător auto dorind să scoată mașina dinn drum l-a acroșat pe tatăl său. Potrivit IJP Prahova, din primele verificări, se pare că, pe fondul neacordării de prioritate, a avut loc o tamponare între două autovehicule, care circulau în sensul giratoriu din fața Catedralei Sf. Ioan din Ploiești. În timp ce efectua manevre pentru a scoate autoturismul în afara părții carosabile, conducătorul unuia dintre auto implicate, un tânăr de 26 de ani, a acroșat pasagerul care tocmai coborâse din respectivul autovehicul. Victima, un bărbat de 54 de ani a fost transportată la Spitalul Județean Ploiești, rănit ușor, la prima vedere.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677