Accident in Ploiesti, produs de un barbat fara permis si baut

15 Jun 2018 10:17
Accident in Ploiesti, produs de un barbat fara permis si baut
Miercuri, în jurul orei 22.20, polițiștii de circulație au intervenit la locul producerii unui eveniment rutier petrecut în Ploiești, pe strada Brumărelelor.
Ajunși la fața locului, au constatat că nimeni nu a fost rănit, însă două autoturisme erau avariate, unul dintre acestea acroșând un altul care era parcat.
În urma verificărilor, s-a stabilit că la baza producerii evenimentului a stat faptul că bărbatul depistat la volan, în vârstă de 33 de ani, domiciliat în Ploiești, era sub influența alcoolului. Acesta a refuzat însă atât testarea cu etilotestul, cât și recoltarea de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
De asemenea, s-a stabilit că acesta nici nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunile de refuz de recoltare de probe de sânge și conducere fără permis.
sursa comunicat IJP Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677