Accident intre un TIR si o dubita, pe DN1, la Nistoresti

19 Feb 2019 16:57
Accident intre un TIR si o dubita, pe DN1, la Nistoresti
Accidentul rutier a a vut loc in urma cu putin timp pe DN 1, la Nistoresti, in zona garii, pe sensul de mers spre Brasov. In accident sunt implicate un TIR si o dubita. In urma impactului, o femeie de 60 de ani si un copil de 10 ani au fost raniti. TIR-ul era incarcat cu alimente, iar dubita cu legume. In aceste momente victimele primesc ingrijirile medicale necesare. Au mai fost imploicate si alte persoane, dar care nu sunt ranite. La fata locului ISU intervine cu o autospeciala și o ambulanta Smurd. Traficul in zona este ingreunat, potrivit politistilor.

Sursa foto cu caracter ilustrativ: m.realitatea.net

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Vedem spectacolele in desfasurare, pentru ca locuim intr-o zona apropiata aerodromului, respectiv Malul Rosu. Cum putem afla dijn timp? Vrem sa venim cu nepotii.
Aceste entităţi malefice, întrupate în corpuri umanoide, sunt situate pe cea mai de jos treapta a evoluţiei, nu se deosebesc cu nimic de o bacterie dăunătoare care trebuie stârpită. Datorită acestor fiinţe lipsite de compasiune, omenirea este departe de a evolua spiritual, din contra, ne scufundam din nou in evul mediu. Le doresc sa fie rasplatiţi de soarta, cu aceeasi moneda.
Buna seara,apa nu este potabilă...unde naiba este in parametrii ca la noi nu...e la fel de mizerabilă,de murdară....cum poate sa zică că e bună cand e maro?
Ma Jolie! Locul ideal din Ploiești unde dacă faci o scurta vizita, nu poți sa nu_l recomanzi!! Locul de unde nu poți ieși fără ceva special, un mic aranjament, o amintire dulce și nu numai!! Felicitări Laurei Banica și tot respectul!! A construit un loc original, superb încărcat cu o energie pozitiva, "" Flori și zâmbete"!!
Felicitări dle primar pt noile proiecte Mulțumim pt tot cea ce faceti pt orasul sinaia
Curs valutar
EUR Euro 4.7480 0.0079
USD Dolarul SUA 4.1981 0.0131
GBP Lira sterlina 5.4269 0.0174
CHF Francul elvetian 4.1805 0.0092
XAU Gramul de aur 179.3925 1.2205