Accident montan, exercițiu la Centrul Montan Sinaia (FOTO+VIDEO)

17 Jun 2017 10:22
Se antreanza permanent ca sa faca fata tuturor situatiilor in care sunt solicitati, mai ales ca vara, frecvent, pe munte se produc accidente. Acum, a fost doar un exercitiu dar scenariul se poate petrece oricand si in realitate.
Potrivit exercitiului, in zonele turistice montane, Sinaia si Busteni, mai multi turisti au avut nevoie de ajutor! Echipe de jandarmi montani, militari de la Batalionul 21 Vanatori de Munte Predeal si pompieri de la Detasamentul din Sinaia (SMURD si Descarcerarea), ofiteri din Garda Nationala din Ucraina, sub coordonarea instructorilor Centrul Montan Sinaia, au intervenit prompt si eficient pentru salvarea lor!
Acesta a fost un exercitiu complex, desfasurat in perioada 13-15.06.2017, cu fortele implicate pentru cautarea-salvarea-evacuarea unor persoane aflate in pericol in zona montana! Iar la final s-a tras linie: totul a fost un succes.

foto, video: Centrul Montan Sinaia

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Felicitari !
Separatoarele cred ca sunt sfinte. Astăzi de dimineata ma îndreptam către Ploiești și un batranel cu Cielo a făcut același lucru...a întors pe liniile dublu continuu. Eu merg destul de des către Ploiești ,este imposibil ca de la Albaștri pana la Chitorani sa nu vad cel puțin doi INCONȘTIENȚI
Nu se află pe teren niciun echipaj de poliție, a fost chemat de unul dintre localnici,
Asa lege proasta ca la noi nu se mai gaseste findca eu ca frate acelei fete am vazut cum acel puști ia păcălit 2 zile si el era pitit chiar lângă casa....având complice chiar pe tatăl lui,,,pentru asa infracțiune merita exact cum.a murit si ea
Curs valutar
EUR Euro 4.8387 -0.0011
USD Dolarul SUA 4.3203 0.0091
GBP Lira sterlina 5.4094 -0.0231
CHF Francul elvetian 4.5005 0.0186
XAU Gramul de aur 237.1382 -1.0902