Actiune a Politiei Rutiere, pe Bulevardul Independentei pentru combaterea excesului de viteza

17 Feb 2019 05:37
Actiune a Politiei Rutiere, pe Bulevardul Independentei pentru combaterea excesului de viteza
Politistii rutieri au continuat actiunile desfasurate in cursul noptii in municipiul Ploiesti, pe Bulevardul Independentei pentru combaterea excesului de viteza. Ultima de acest gen a fost dsefasurata in noaptea de duminica spre luni, intre orele 01 si 03.
Pentru neregulile depistate politistii au aplicat 27 de sanctiuni contraventionale in valoare de aproape 10 000 lei.
15 sanctiuni au fost aplicate pentru depasirea vitezei regulamentare. De exemplu, oamenii legii au depistat un ploiestean, in varsta de 22 ani, care se deplasa cu 98 km/h. Acesta a fost sanctionat cu 870 lei amenda.
Actiunile de acest gen vor continua
foto IJP Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Aceste entităţi malefice, întrupate în corpuri umanoide, sunt situate pe cea mai de jos treapta a evoluţiei, nu se deosebesc cu nimic de o bacterie dăunătoare care trebuie stârpită. Datorită acestor fiinţe lipsite de compasiune, omenirea este departe de a evolua spiritual, din contra, ne scufundam din nou in evul mediu. Le doresc sa fie rasplatiţi de soarta, cu aceeasi moneda.
Buna seara,apa nu este potabilă...unde naiba este in parametrii ca la noi nu...e la fel de mizerabilă,de murdară....cum poate sa zică că e bună cand e maro?
Ma Jolie! Locul ideal din Ploiești unde dacă faci o scurta vizita, nu poți sa nu_l recomanzi!! Locul de unde nu poți ieși fără ceva special, un mic aranjament, o amintire dulce și nu numai!! Felicitări Laurei Banica și tot respectul!! A construit un loc original, superb încărcat cu o energie pozitiva, "" Flori și zâmbete"!!
Felicitări dle primar pt noile proiecte Mulțumim pt tot cea ce faceti pt orasul sinaia
Si in concluzie , pana marti, nu ne spalam, nu? Fierbem decat un ibric de apa sa facem cafeaua sau un ceai!!! daca eram in alta tara, erau toate in regula pana acum! Dar de ce sa renunte omul de la DSP sau de la laborator la ziua libera pentru niste neica nimeni ca noi?!!! Lasa prostii, ca s-au invatat sa rabde!!! Ca sa nu mai spun, ca majoritatea celor din zonele afectate, au aflat abia ieri tarziu, dupa amiaza ca nu trebuie sa consume apa nici macar pentru spalat!
Curs valutar
EUR Euro 4.7383 -0.0068
USD Dolarul SUA 4.2016 -0.0084
GBP Lira sterlina 5.3832 -0.0212
CHF Francul elvetian 4.1734 -0.0009
XAU Gramul de aur 177.9108 1.0566