Acțiune dificilă Salvamont Bușteni pentru salvarea unei turiste căzute pe Brâul Mare al Coștilei

12 Jul 2020 16:41
Acțiune dificilă Salvamont Bușteni pentru salvarea unei turiste căzute pe Brâul Mare al Coștilei
Salvamontiștii din Bușteni intervin, duminică, pentru salvarea unei turiste care a căzut în zona Brâul Mare al Costilei. Potrivit șefului Salvamont Bușteni, Gheorghe Haiduc, turista era cu un grup de munte. Nu se știe cât de grav este rănită, cert este că a fost solicitat și un elicopter SMURD. Mai multe echipe de salvamontiști au plecat în acțiune. În zonă este ceață și a început ploaia.

Foto cu caracter ilustrativ: Salvamont Romania

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8347 -0.0012
USD Dolarul SUA 4.1033 -0.0096
GBP Lira sterlina 5.3722 0.0020
CHF Francul elvetian 4.4909 0.0026
XAU Gramul de aur 262.6798 -6.0223