Acțiune rutieră de amploare în Ploiești, pentru prevenirea accidentelor cu pietoni

29 Mar 2018 20:56
Acțiune rutieră de amploare în Ploiești, pentru prevenirea accidentelor cu pietoni
Polițiștii Serviciului Rutier au executat ieri dimineață, între orele 7 și 9, o acțiune pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente, în special pentru identificarea și sancționarea conducătorilor de vehicule care nu acordă prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea regulamentară a drumului public, precum și a pietonilor care nu respectă normele rutiere. În acțiune au fost angrenați 21 de polițiști, atât din cadrul Serviciului Rutier, cât și de la 6 poliții orășenești.
Au fost controlate 180 de autovehicule (59 de conducători auto fiind testați cu aparatul etilotest) și au fost aplicate 51 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 13.745 lei (două permise de conducere reținute și un certificat de înmatriculare retras).
Și polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au acționat pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente.
Au aplicat 70 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 16.920 lei și au reținut zece permise de conducere.
sursa Comunicat IJP Prahova
foto cu caracter ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0000
USD Dolarul SUA 4.1145 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3849 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0000
XAU Gramul de aur 252.5738 0.0000