Acțiune rutieră pe drumurile din județ - 145 de sancțiuni contravenționale aplicate și trei taximetriști ,,pirat" depistați de polițiști

19 Feb 2020 16:12
Acțiune rutieră pe drumurile din județ - 145 de sancțiuni contravenționale aplicate și trei taximetriști ,,pirat" depistați de polițiști
Potrivit IJP Prahova, polițiști ai Biroului Drumuri Naționale și Europene au acționat pe raza județului pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere cât și pentru identificărea și sancționarea conducătorilor auto care efectuează transport ilegal de persoane. Au aplicat 145 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 59.170 de lei, iar ca măsuri complementare au reținut 7 permise de conducere și au retras 4 certificate de înmatriculare. 79 de conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest.
Pe linia transportului neautorizat de persoane, au fost constatate trei situații de încălcare a prevederilor Legii 38/2003: două în municipiul Ploiești, pe direcția de deplasare Ploiești către Buzău și una pe DN1A, în comuna Gura Vitioarei, pe direcția Vălenii de Munte către municipiul Ploiești. Astfel, au fost identificați și sancționați contravențional trei conducători auto, care la momentul opririi transportau câte două sau trei persoane, urmând ca la destinație să primească diverse sume de bani, în schimbul serviciului prestat. Pe lângă sancțiunea amenzii, polițiștii au aplicat, în toate cele trei situații, măsura complementară a suspendării dreptul de utilizare al autoturismelor în cauză, pentru 6 luni, prin reținerea certificatelor de înmatriculare și a plăcuțelor cu numere.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677