ACȚIUNI ÎN JUDEȚUL PRAHOVA ÎN CONTEXTUL SĂRBĂTORILOR PRILEJUITE DE PAȘTELE CATOLIC

04 Apr 2021 11:46
ACȚIUNI ÎN JUDEȚUL PRAHOVA ÎN CONTEXTUL SĂRBĂTORILOR PRILEJUITE DE PAȘTELE CATOLIC
Polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au continuat să acționeze în sistem integrat, împreună cu Inspectoratul Județean de Jandarmi Prahova, Gruparea de Jandarmi Mobilă ,,Matei Basarab" Ploiești, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Șerban Cantacuzino" al Județului Prahova, precum și cu celelalte instituții ale statului cu atribuții în domeniul respectării măsurilor de sănătate publică, pentru ca Paștele Catolic să fie sărbătorit în siguranță, iar prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid " 19 să fie respectate.

Au fost aplicate măsuri suplimentare pe raza localităților și în zona lăcașurilor de cult unde s-au organizat slujbe religioase cu prilejul sărbătoririi Paștelui Catolic, în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru limitarea răspândirii virusului Sars-Cov2, astfel că, la nivelul județului Prahova, nu au fost înregistrate evenimente negative.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, au fost desfășurate acțiuni de verificare cu efective mărite în filtre rutiere, zone aglomerate, centre comerciale, piețe și terase, dar și în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii noului Coronavirus.

Forțele de ordine au fost sprijinite și de reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții de control, respectiv specialiști din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova, ai Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Prahova, din cadrul Direcției de Sănatate Publică Prahova și din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Prahova.

În cadrul activităților, au fost verificate 213 mijloace de transport și 613 obiective/locații (baruri, restaurante, fast-food-uri, piețe, târguri, zone de agrement și unități de cazare), fiind aplicate peste 100 de sancțiuni contravenționale, majoritatea pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală de către persoanele fizice. Valoarea sancțiunilor se ridică la 16.000 de lei.

Facem apel la cetățeni să respecte în continuare măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică, pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.
sursa comunicat de presă IJP Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677