Activiștii Greenpeace vor să blocheze o exploatare forestieră ilegală, spun ei, în padurea cvasivirgină Bratocea situată la limita județelor Prahova și Brașov! (VIDEO)

31 Aug 2017 13:11
Activiștii Greenpeace vor să blocheze o exploatare forestieră ilegală, spun ei, în padurea cvasivirgină Bratocea situată la limita județelor Prahova și Brașov! (VIDEO)
Activiștii Greenpeace au anunțat în această dimineață pe o rețea de socializare că blochează o exploatare forestieră ilegală din munții Ciucaș, într-o pădure cvasivirgină. Vorbim mai exact despre Pădurea Bratocea, situată la granița dintre județele Prahova și Brașov. Activiștii Greenpeace susțin că în zonă se taie copaci bătrâni de peste 180 de ani și că râul Bratocea a fost, din cauza exploatărilor, aproape integral distrus. În pădurea respectivă trăiesc urși, râși, lupi și alte specii de viețuitoare.


Sursa foto/video: facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sa traiti domnule colonel! Cred ca in tinerete am fost vecini in carteirul Nord bl. 27 B Felicitari ptr. cariera! toate bune Dan Colibasi
E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman
TAIATI-LE PADURILE, CA O SA VINA PESTE NOI IN CASA!!!
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Curs valutar
EUR Euro 4.9242 -0.0017
USD Dolarul SUA 4.1233 -0.0026
GBP Lira sterlina 5.7569 -0.0030
CHF Francul elvetian 4.4890 -0.0040
XAU Gramul de aur 236.1626 -0.2731