ACTIVITĂȚI DESFĂȘURATE DE POLIȚIȘTI PENTRU PREVENIREA RĂSPÂNDIRII SARS-COV-2

21 Nov 2020 10:37
ACTIVITĂȚI  DESFĂȘURATE DE POLIȚIȘTI  PENTRU PREVENIREA RĂSPÂNDIRII SARS-COV-2
Pe fondul numărului de cazuri de COVID-19 înregistrate, sub coordonarea Instituției Prefectului, polițiștii Inspectoratului Județean de Poliție Prahova împreună cu polițiști locali, reprezentanți ai Direcției Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentară, ai Direcției de Sănătate Publică Prahova, ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova, precum și reprezentanți ai autorității locale au intensificat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr.55/2020.

Astfel, în ultimele 24 de ore, au fost verificate peste 3000 de persoane, 179 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și peste 550 de autovehicule (dintre care peste 340 mijloace de transport în comun). Pentru neregulile constatate au fost aplicate 283 de sancţiuni contravenţionale, iÌ‚n valoare totală de peste 32.000 de lei.

Facem precizarea că scopul activităților desfășurate de polițiști nu este acela de a sancționa cetățenii, ci de a preveni săvârșirea unor fapte de natură penală sau contravențională, precum și de a limita răspândirea virusului SARS-COV-2.

Siguranța și sănătatea întregii comunități reprezintă prioritatea tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, motiv pentru care și în perioada următoare polițiștii vor desfășura activități de verificare.

Vă amintim de TELVERDE " 0800800165, numărul de telefon la care puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19.
foto arhivă

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Felicitări, cu seriozitate și perseverență, mereu se va ridica valoarea liceului, a cadrelor didactice și a absolvenților lui !
Sunt una din multele chimiste care su avut o ca idol. I am fost vecina si prietena de peste 30 ani. Cu toate ca nu am fost eleva domniei sale ne a unit in aceasta prietrnie pasiunea pentru chimie. Un specialist in a preda chimia tinerlor intr un mod original care te făcea sa iubesti aceasta materie. Lucra pentru editarea manualelor cu pasiune si dedicare cum nu am intalnit in lunga mea activitate de project manager in proiectarea instalatiilor din rafinarii. A fost un om de o moralitate desavarsita. profesorul Olga Petrescu = profesorul Nenitescu, pentru noi chimistii. Stimata Doamna si prietena Olga imi vei lipsi. Dumnezeu sa te aibă in paza. Sa ajungi cu liniste in lumea vesniciei.
Doamna profesoară Olga Petrescu a fost sufletui întâlnirii noastre de 45 de ani de la terminarea liceului.Imi exprim regretul pentru pierderea pe care am suferit-o noi toți elevii Colegiului Național I.L.Caragiale din Ploiesti Dumnezeu s-o odihnească în pace.
Curs valutar
EUR Euro 4.9259 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0492 -0.0308
GBP Lira sterlina 5.7056 0.0286
CHF Francul elvetian 4.4955 0.0014
XAU Gramul de aur 239.1391 0.3671