Adolescent de 17 ani din Prahova, arestat dupa ce a batut si injunghiat in picioare un alt barbat

28 Feb 2020 09:00
Adolescent de 17 ani din Prahova, arestat dupa ce a batut si injunghiat in picioare un alt barbat
Incidentul s-a petrecut pe 25 februarie. Polițiștii din Blejoi au constatat la data respectivă ca un adolescent de 17 ani a aplicat lovituri cu pumnul și picioarele unui bărbat și l-a înjunghiat cu cuțitul în zona membrelor inferioare. Conform Politiei Prahova, “în cadrul activităţilor de cercetare, minorul a fost depistat pe raza comunei Bărcăneşti și condus la sediul secției pentru audieri. Persoana vătămată a fost reexaminată medico-legal, stabilindu-se că leziunile provocate necesită 20-25 zile de îngrijiri medicale, viața nefiindu-i pusă în pericol. Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astazi s-a luat măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile”
Se pare că acest conflict a pornit după ce fratele mai mic al celui agresat l-a acuzat pe adolescentul de 17 ani că l-a jignit. În momentul în care bărbatul i-a cerut socoteală, tânărul a tăbărât pe el. Scandalul s-a întâmplat în comuna Bărcănești, de unde bărbatul agresat oprise mașina sa-si ia fratele.

Foto ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
As dori sa știu dacă aceasta lege, respectiv 209/14.03.20 este valabila și dacă se întra în vacanta de paste... 06_20 04 20?
Domnule Director al DSP PRAHOVA VA ROG SA IMPUNETI SI SA CERETI MASURI MAI BUNE ( DURE) PTR CETATENII ROMANI VENITI ACASA SI CARE SUNT IN CARANTINA LA DOMICILIU. 1) Trebuiesc instintate primariile si organele de politie de pe raa localitatilor unde acestia locuiesc 2)Intrebati in ce spatii se autoizoleaza si cu ce membrii ai familiei unde vin sa locuiasca vor sta 3) In momentul in care vin in locuinta respectiva si intra in contact cu ceilalti membri ai familiei,obligatoriu si acestia trebuiesc sa intre in autoizolare. 4) Daca membrii ai familiei care ii primesc in domiciliul lor lucreaza ,trebuiesc intrebati unde lucreaza si luat legatura cu angajatorul lor care va fi anuntat ca acestia au rude care sunt in autoizolare la domiciliu si sa nu fie primiti la munca 5) Acestia( inclusiv gazdele-rudele)trebuiesc informate cu privire la respectarea carantinei ,autoizolarii si cu masurile care se iau in conditiile in care acestia nu respecta legea ( amenzile si inchisoarea) ptr a nu spune ca nu au stiut. Este imperios impunerea acestor reguli ptr a se putea stopa raspandirea acestui virus si a nu ajunge in situatia Italiei. Multumesc anticipat ptr aplecarea dvs catre aceasta rugaminte a mea.
Cum sa nu intri in panica cand te duci la magazine si nu mai găsești o pâine, mălai sau macar drojdie si faina sa faci o pâine.... pai normal ca intri in panica cand vezi refturile goale
Nu doresc sa mai treca cineva prin cosmaru de inundatii,Doamne Ajuta
ERA BINE DE SPUS, SCRIS, CA ACESTI ARBORI MELIFERI EVODIA HUPEHENSIS PROVIN (TRANSPORTATI PE CONT PROPRIU), DIN BANAT DE ING.ZOOT. ISTRATIE.D. DUMITRU. DEOARECE UN ,,OM" AL ROMAPISULUI CONSIDERA CA MULTIPLICAREA, PLANTAREA ACESTOR ARBORI REPREZINTA ,,INFRACTIUNE'" CUVINTE SPUSE IN PUBLIC DE FATA CU PRESEDINTELE ASOCIATIEI APICOLE PRAHOVENE - MOISE, ETC., AS RUGA UN PUNCT DE VEDERE, SA DAI CEZARULUI CE E AL CEZARULUI.
Curs valutar
EUR Euro 4.8332 -0.0013
USD Dolarul SUA 4.3890 -0.0253
GBP Lira sterlina 5.3759 0.1027
CHF Francul elvetian 4.5616 0.0162
XAU Gramul de aur 228.9056 -0.3826