Adrian Dupu: Am inaugurat la Măneciu, alături de primarul liberal Auraș Dragomir, un proiect mic dar de o importanță majoră pentru comună

03 Dec 2020 13:37
La comanda PNL Prahova/ CUI MF: 11200025
Adrian Dupu, candidatul PNL Prahova pentru Camera Deputatilor, a inaugurat un proiect important pentru comuna prahoveana Maneciu:
“Ieri, am inaugurat la Măneciu, alături de primarul liberal Auraș Dragomir, un proiect mic dar de o importanță majoră pentru comună.
Este vorba despre peronul și halta Măneciu, pentru ca oamenii să nu mai fie nevoiți să sară (!!) din trenul în mișcare.

Ceea ce trebuie reținut despre acest proiect e că fostul primar (Pro România) l-a trecut pe hârtie acum 6 ani (!!) dar nu a mișcat un deget în această direcție!
În urmă cu 3 săptămâni dl primar mi-a spus că dorește să realizeze acest proiect și mi-a cerut sprijinul, iar ieri a fost inaugurat.

Nu cred că am realizat un lucru extraordinar cu o viteză incredibilă, cred că am realizat împreună, printr-o conlucrare între administrația publică locală și cea centrală un lucru normal, într-un timp rezonabil.
Aceasta e România normală, iar implementarea proiectelor nu trebuie să dureze mai mult decât e necesar. Într-o astfel de Românie vreau să trăiesc, în care să nu ne mai mire că lucrurile se mișcă într-un ritm decent, că nu trebuie să asteptăm ani pentru investiții care se pot realiza în luni sau săptămâni.

Pe 6 decembrie avem ocazia să oferim județului Prahova și țării întregi posibilitatea de a se dezvolta într-un ritm normal, decent.
Noi, cei din PNL, am demonstrat că putem, știm, și avem cu cine.
Aveți încredere în Partidul Național Liberal.
Se poate!”, a scris Adrian Dupu pe contul sau oficial de facebook.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
felicitari domnul primar si multa sanatate vati gandit foarte bine pentru batrani care sunt in varsta cu siguranta se va bucura da acesta ideie
Vreau sa ma vaccinez
Buna ziua, M-am programat pe platforma pentru vaccinare si am obtinut programare pe 22 01 2021 la ora 18. Am 75 ani si sunt din Bucuresti. Avand in vedere cele specificate mai sus, as vrea sa stiu daca: - centrul este intr-adevar functional - programarea mea la ora 18 se incadreaza in programul de functionare al centrului localizat in fostul liceu Ludovic Mrazek , cladire corp II dm str Mihai Bravu nr 248 Cu multumiri anticipate Ruxandra Huch
Vreau sa ma înscriu la vaccinare in Sinaia. Locuiesc aici de trei ani.
cum si unde ma pot vaccina
Curs valutar
EUR Euro 4.8738 0.0000
USD Dolarul SUA 4.0148 0.0000
GBP Lira sterlina 5.5099 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5251 0.0000
XAU Gramul de aur 241.5144 0.0000