Afla ce iti rezerva astrele in luna august!

01 Aug 2020 11:36
Afla ce iti rezerva astrele in luna august!
Astrologii de la eastrolog.ro ne avertizează că în luna august 2020 nu e vreme de stat, de lenevit la soare, deși este în mod tradițional o lună de vacanță. Dacă nu ne mobilizăm să punem la treabă energiile oferite de planete, riscăm să ne pună ele la treabă, așa cum consideră ele că este mai bine. Marte, aflat în tranzit prin Berbec (propriul domiciliu), formează aspecte tensionate cu planetele retrograde din Capricorn (Jupiter, Saturn și Pluton) pe tot parcursul lunii august. Energia acestor aspecte ar putea scoate din amorțire chiar și pe cei mai leneși, mai neîncrezători și mai nemotivați. Este foarte posibil ca mulți dintre noi să își găsească acum curajul de a se rupe de relații și situații vechi sau învechite și de a porni pe un drum nou. Mulți își descoperă impulsul interior necesar pentru a nu se mai complace și pentru a acționa decisiv.

Cititi mai jos in integralitate previziunile generale ale lunii august si ale fiecarei zodii in parte!

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8347 -0.0012
USD Dolarul SUA 4.1033 -0.0096
GBP Lira sterlina 5.3722 0.0020
CHF Francul elvetian 4.4909 0.0026
XAU Gramul de aur 262.6798 -6.0223