Află cum poți obține finanțare pentru proiecte educaționale care stimulează pasiunea pentru științe în rândul copiilor și tinerilor

08 Aug 2017 08:47
Află cum poți obține finanțare pentru proiecte educaționale care stimulează pasiunea pentru științe în rândul copiilor și tinerilor
Fundația Comunitară Prahova oferă finanțări nerambursabile pentru proiecte educaționale care stimulează pasiunea pentru științe în rândul copiilor și tinerilor.
Valoarea totală a fondurilor acordate prin program pentru proiecte desfășurate în municipiul Ploiești de 63.500 lei. Fiecare proiect finanțat poate beneficia de o finațare între 1.000 și 12.000 lei.
În afară de finanțare, Fundația Comunitară Prahova oferă celor interesați să deruleze astfel de proiecte instruire și consultanță pentru scrierea și implementarea proiectelor.

Științescu așteaptă proiecte care să-i implice activ pe copii si tineri (clasele V " XII) în activități care să le trezească interesul pentru științe.

Activitățile se vor desfășura în perioada septembrie 2017 " ianuarie 2018, în municipiul Ploiești.
La Fondul Știintescu pot aplica:
 Organizații non-guvernamentale (inclusiv asociații studențești, asociații de părinți, asociații ale școlii),
 Unitățile de învatamant,
 Grupuri de inițiativă: profesor, elev, licean, student, masterand, doctorand, muzeograf, bibliotecar, cercetător, inventator, angajat într-o companie, free-lancer, sau pur și simplu părinte cu o idee de cum poți face ca pasiunea ta pentru științe să fie transmisă mai departe elevilor.

Cum aplici?
Găsești pe site-ul www.prahova.stiintescu.ro calendarul programului, ghidul aplicantului, formularul de înscriere, care se completează pe pagina web și formularul de buget.
Toate documentele completate vor fi trimise până la data de 31 august 2017.

"De cunoștințele în științe, tehnologie, inginerie și matematică depinde capacitatea noastră de a dezvolta produse mai noi și mai eficiente, de a ne îmbunătăți sănătatea, de a găsi surse de energie mai curate și mai eficiente, de a proteja mediul etc. Credem că apropierea deliberată și "senină" a elevilor către aceste domenii, apropiere pe care vrem să o facilitam prin acest program, este un prim pas spre un viitor în care vrem să privim cu încredere." Bianca Daniță, coordonator program.

Programul este susținut de Romanian-American Foundation și în alte zone din țară: București, Sibiu, Iași, Cluj, Brașov, Bacău, Țara Făgărașului, Oradea, Mureș, Odorheiu Secuiesc și Galați, prin competiții similare de proiecte, desfășurate de fundațiile comunitare locale.

Fondul Științescu este implementat în județul Prahova de Fundația Comunitară Prahova, în parteneriat cu Romanian-American Foundation și Federatia Fundatiilor Comunitare din Romania, cu sprijinul Bocris și Artsani.

Pentru alte detalii accesati site-ul prahova.stiintescu.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Domnilor si Doamnelor Senatori si Deputati va rog sa nu votati certificatul verde. Cercetati mai multe surse, si convingetiva ca nu vaccinarea este rezolvarea imunizarii contra acestui virus Covid-19. Raspundeti la urmatoareale intrebarii: De ce tarile care sau vaccinat in proportie de 80 % pina la 100% au foarte multe cazuri de imboplbaviri cu Covid? S-a eradicat gripa din lume cu vaccinurile? Credeti ca nepoti si copii dumneavoastra sau dumneavoastra insiva veti scapa de certificatul verde cind nu veti mai avea aceste functii. Uitativa in historie si vedeti ca nici un tradator nu fost lasat in viata cind nu a mai fost de folos. Ma rog la bunul Dumnezeu sa va dea gindul cel bun si sa nu votati certificatul verde si sa renuntati la vaccinarea obigatorie! Cu stima, Jan Enuta
Nu mai pot cu milițienii. Prindeți bă hoții și criminalii nu moșii și babele cu masca sub nas.
multumim frumos ! sper , cat traiesc, sa le pot plati munca. foarte frumos, multumesc si in numele celor ce nu pot scrie !!!
Fiți buni români și nu votați pașaportul Verde noi suntem alături de dumneavoastră fiți și dumneavoastră alaturi de noi
Foarte bine Doamne ajută Poate o să reușiți și cu gazele bine ar fi
Curs valutar
EUR Euro 4.9490 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.3853 -0.0016
GBP Lira sterlina 5.8544 0.0137
CHF Francul elvetian 4.7366 -0.0032
XAU Gramul de aur 253.3079 -1.8167