Află unde îți poți măsura gratuit glicemia, tensiunea arterială, greutatea și indicele de masă corporală!

23 Nov 2017 14:46
Află unde îți poți măsura gratuit glicemia, tensiunea arterială, greutatea și indicele de masă corporală!
Asociaţia Diabeticilor din Prahova va organiza un weekend al sanatatii la Ploiesti Shopping City (intrarea Carrefour) dupa urmatorul program:
• Sambata, 25 noiembrie, intre orele 9:30-11:30,
• Duminica, 26 noiembrie, intre orele 9:30-12:00.
Cei interesati isi vor putea masura gratuit glicemia , tensiunea arteriala, greutatea si indicele de masa corporala, vor primi informatii nutritionale pentru a preveni diabetul.
Evenimentul face parte din proiectul „Ploiesti spune Da pentru Sanatatea Ta” si este finantat de Primaria Municipiului Ploiesti.
Parteneri: Scoala Postliceala Sanitara “Thoma Ionescu” Ploiesti, Centrul Comercial Ploiesti Shopping City.
Sponsori: Polisano Pharmaceuticals, Sanofi Romania, Roche Romania, Estrade Distribution (Fora).
Campania este destinata tuturor persoanelor indiferent de varsta sau statut social.
COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8747 0.0001
USD Dolarul SUA 4.1588 0.0063
GBP Lira sterlina 5.4016 0.0135
CHF Francul elvetian 4.5641 0.0093
XAU Gramul de aur 251.2556 -1.8434