Agenții economici și producătorii agricoli au fost verificați de polițiștii Secției 3 Ploiesti

19 Feb 2019 03:14
Agenții economici și producătorii agricoli au fost verificați de polițiștii Secției 3 Ploiesti
Polițiști din cadrul Secției nr. 3 Ploieşti au desfășurat o acțiune în piața agroalimentară Aurora Vest, în vederea prevenirii și combaterii comerțului stradal ilicit, a cerșetoriei și a consumului de băuturi alcoolice în locuri publice, precum și a evenimentelor rutiere.
Au verificat 19 agenți economici și 23 de producători agricoli, au controlat 40 de autovehicule, au legitimat 187 de persoane și au aplicat 28 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 5.960 lei. Au constatat o infracțiune de comercializare de produse purtând o marca identică sau similară cu o marcă înregistrată.
sursa IJP Prahova
foto cu caracter ilustrativ: https://portalsm.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Vedem spectacolele in desfasurare, pentru ca locuim intr-o zona apropiata aerodromului, respectiv Malul Rosu. Cum putem afla dijn timp? Vrem sa venim cu nepotii.
Aceste entităţi malefice, întrupate în corpuri umanoide, sunt situate pe cea mai de jos treapta a evoluţiei, nu se deosebesc cu nimic de o bacterie dăunătoare care trebuie stârpită. Datorită acestor fiinţe lipsite de compasiune, omenirea este departe de a evolua spiritual, din contra, ne scufundam din nou in evul mediu. Le doresc sa fie rasplatiţi de soarta, cu aceeasi moneda.
Buna seara,apa nu este potabilă...unde naiba este in parametrii ca la noi nu...e la fel de mizerabilă,de murdară....cum poate sa zică că e bună cand e maro?
Ma Jolie! Locul ideal din Ploiești unde dacă faci o scurta vizita, nu poți sa nu_l recomanzi!! Locul de unde nu poți ieși fără ceva special, un mic aranjament, o amintire dulce și nu numai!! Felicitări Laurei Banica și tot respectul!! A construit un loc original, superb încărcat cu o energie pozitiva, "" Flori și zâmbete"!!
Felicitări dle primar pt noile proiecte Mulțumim pt tot cea ce faceti pt orasul sinaia
Curs valutar
EUR Euro 4.7401 0.0018
USD Dolarul SUA 4.1850 -0.0166
GBP Lira sterlina 5.4095 0.0263
CHF Francul elvetian 4.1713 -0.0021
XAU Gramul de aur 178.1720 0.2612