Alcoolemie record descoperită la un șofer care nu avea nici permis de conducere

20 Feb 2018 09:29
Alcoolemie record descoperită la un șofer care nu avea nici permis de conducere
Postul de Poliție Teișani a organizat și executat o acțiune pe linie rutieră. Au fost controlate 36 de autovehicule și aplicate șapte sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.465 lei (un permis de conducere reținut).
Polițiștii au depistat un tânăr de 24 de ani, din comuna Gura Vitioarei, față de care etilotestul a indicat o concentrație de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. Continuând verificările, s-a stabilit că acesta nu are nici permis de conducere.
Acesta a fost transportat la spital pentru a-i fi prelevate mostre de sânge, fiind cercetat pentru săvârșirea celor două infracțiuni rutiere (conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis).

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Felicitări, cu seriozitate și perseverență, mereu se va ridica valoarea liceului, a cadrelor didactice și a absolvenților lui !
Sunt una din multele chimiste care su avut o ca idol. I am fost vecina si prietena de peste 30 ani. Cu toate ca nu am fost eleva domniei sale ne a unit in aceasta prietrnie pasiunea pentru chimie. Un specialist in a preda chimia tinerlor intr un mod original care te făcea sa iubesti aceasta materie. Lucra pentru editarea manualelor cu pasiune si dedicare cum nu am intalnit in lunga mea activitate de project manager in proiectarea instalatiilor din rafinarii. A fost un om de o moralitate desavarsita. profesorul Olga Petrescu = profesorul Nenitescu, pentru noi chimistii. Stimata Doamna si prietena Olga imi vei lipsi. Dumnezeu sa te aibă in paza. Sa ajungi cu liniste in lumea vesniciei.
Doamna profesoară Olga Petrescu a fost sufletui întâlnirii noastre de 45 de ani de la terminarea liceului.Imi exprim regretul pentru pierderea pe care am suferit-o noi toți elevii Colegiului Național I.L.Caragiale din Ploiesti Dumnezeu s-o odihnească în pace.
Curs valutar
EUR Euro 4.9259 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0492 -0.0308
GBP Lira sterlina 5.7056 0.0286
CHF Francul elvetian 4.4955 0.0014
XAU Gramul de aur 239.1391 0.3671