UPDATE2: Fetița a fost găsită UPDATE: Vezi cum era îmbrăcat copilul când a dispărut. FOTO. Căutările continuă - ALERTĂ! Copil de doi ani pierdut în pădure, în comuna Dumbrava!

26 Oct 2017 18:55
16 pompieri militari au pornit în căutarea unui copil de doi ani, dat dispărut chiar de mama lui în satul Zănoaga din comuna prahoveană Dumbrava. Este vorba despre o fetiță. După o ceartă cu concubinul său, mama a luat fetița și au plecat de acasă. Apoi s-au întors, iar mama a lăsat copilul în apropierea casei pe o gecuță alături de cei trei căței ai lor și a intrat în casă să ia ceva. Când s-a întors nu a mai găsit fetița. Casa acestora se află la marginea unei păduri. Mama a fost cea care a sunat apoi la 112 și a cerut ajutor, povestind cum s-a întâmplat totul.

Vom reveni cu detalii!
UPDATE: La căutări participă și 10 polițiști, 15 jandarmi și câine de urmă. Fetița era imbrăcată cu pantaloni roșii, bluză roșie, pulover alb, căciulă roșie cu dungi albe și ghete gri.
UPDATE2: Fetița a fost găsită la aproximativ un kilometru distanță, pe marginea unei ape. Câinele de urmă a găsit-o.

Sursa foto 1: IJP Prahova
Foto 2 cu caracter ilsutrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sa traiti domnule colonel! Cred ca in tinerete am fost vecini in carteirul Nord bl. 27 B Felicitari ptr. cariera! toate bune Dan Colibasi
E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman
TAIATI-LE PADURILE, CA O SA VINA PESTE NOI IN CASA!!!
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Curs valutar
EUR Euro 4.9250 0.0000
USD Dolarul SUA 4.1340 0.0000
GBP Lira sterlina 5.7441 0.0000
CHF Francul elvetian 4.4992 0.0000
XAU Gramul de aur 238.2808 0.0000