UPDATE2: Fetița a fost găsită UPDATE: Vezi cum era îmbrăcat copilul când a dispărut. FOTO. Căutările continuă - ALERTĂ! Copil de doi ani pierdut în pădure, în comuna Dumbrava!

26 Oct 2017 18:55
16 pompieri militari au pornit în căutarea unui copil de doi ani, dat dispărut chiar de mama lui în satul Zănoaga din comuna prahoveană Dumbrava. Este vorba despre o fetiță. După o ceartă cu concubinul său, mama a luat fetița și au plecat de acasă. Apoi s-au întors, iar mama a lăsat copilul în apropierea casei pe o gecuță alături de cei trei căței ai lor și a intrat în casă să ia ceva. Când s-a întors nu a mai găsit fetița. Casa acestora se află la marginea unei păduri. Mama a fost cea care a sunat apoi la 112 și a cerut ajutor, povestind cum s-a întâmplat totul.

Vom reveni cu detalii!
UPDATE: La căutări participă și 10 polițiști, 15 jandarmi și câine de urmă. Fetița era imbrăcată cu pantaloni roșii, bluză roșie, pulover alb, căciulă roșie cu dungi albe și ghete gri.
UPDATE2: Fetița a fost găsită la aproximativ un kilometru distanță, pe marginea unei ape. Câinele de urmă a găsit-o.

Sursa foto 1: IJP Prahova
Foto 2 cu caracter ilsutrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8735 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0875 -0.0047
GBP Lira sterlina 5.4471 -0.0150
CHF Francul elvetian 4.5081 0.0039
XAU Gramul de aur 237.6576 -1.0895