Alertă în Valea Doftanei! Un bătrân de 91 de ani a fost atacat de urs în propria grădină - FOTO URMELE URSULUI

14 Nov 2017 14:08
Bărbatul de 91 de ani din comuna prahoveană Valea Doftanei a fost atacat de un urs chiar în curtea acestuia situată în aproprierea pădurii. La fața locului Serviciul Județean Prahova a trimis inițial un echipaj cu asistent și ulterior alt echipaj cu medic. Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județea de Urgență Ploiești și apoi a fost dus la Spitalul de Boli Infecțioase. Potrivit SAJ Prahova, bătrânul prezintă multiple plăgi în zona abdomenului, plagă coapsa dreapta și multe escoriații. La casa acestuia au fost și jandarmii care spun că cel mai probabil bărbatul a fost atacat de o ursoaucă și că el a ripostat cu un topor. Bătrânul s-a întors pe picioarele lui în casă din grădină, iar fiul lui a sunat la 112.

UPDATE: Potrivit jandarmilor, la fața locului au fost găsite două urme de urs, una mai mare și altele mai mici. În aceste condiții este foarte posibil ba bărbatul să fi fost atacat de o ursoaică cu pui.

Sursa foto cu caracter ilustrativ: huffingtonpost.com

Sursa foto 2 si 3 - IJJ Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunteti penibili cu recomandarile voastre de rute alternative, si mai dificile si mai periculoase decat ruta directa.Inca trebuie sa fim multumiti ca nu suntem trimisi sa facem ocolul prin Bulgaria, Serbia si apoi prin Timisoara. ca dupa 3-4 zile ajungeti insfarsit la destinatie.
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Curs valutar
EUR Euro 4.8736 0.0015
USD Dolarul SUA 4.0226 -0.0208
GBP Lira sterlina 5.3968 -0.0013
CHF Francul elvetian 4.5028 0.0097
XAU Gramul de aur 237.9570 0.0176