Alertă la Bușteni! 35 de persoane, aflate la o mănăstire, acuză stări de vomă și scaune diareice

20 Jul 2017 15:40
Alertă la Bușteni! 35 de persoane, aflate la o mănăstire, acuză stări de vomă și scaune diareice
Echipajele de salvare au fost solicitate să intervină la o urgenta medicală în Bușteni la Mănăstirea Sfânta Treime unde 35 de persoane, dintre care 10 sunt copii, acuză stări de vomă și scaune diareice. Potrivit ISU Prahova, la fața locului se deplasează pentru evaluare primara doua echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean (din care unul cu medic) și un SMURD.

Vom reveni cu detalii!
UPDATE: După evaluarea medicală, o singură fetiță va fi transportată la Spitalul din Sinaia, celelalte persoane refuzând acest lucru. Se pare că starea de rău a intervenit încă de ieri.
Sursa foto: http://radioconstanta.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Nu e mare deranj ca, o dată pe zi, să vină cu o cisternă şi să spele. Prezenţa porumbeilor, în afară de faptul că este o imagine încântătoare, este şi un semn că oraşul este încă sănătos, cu toată poluarea care îl opresează. Nu condamnaţi porumbeii, ci nepăsarea!
Dar apa calda in scoala cand o sa asigurati? Sc. Emil Palade din vest nu are apa calda, nici la scoala nici la gradinita.
Acesta este tatal meu !💞🤗*
Ăsta e tatăl meu🤗❤️
Curs valutar
EUR Euro 4.8590 0.0007
USD Dolarul SUA 4.1404 0.0180
GBP Lira sterlina 5.2910 -0.0027
CHF Francul elvetian 4.5183 0.0126
XAU Gramul de aur 253.3349 -2.4627