Alianța 2020 USR-PLUS a primit cele mai multe voturi în Ploiești și în Câmpina. Reacția USR Prahova

27 May 2019 20:48
Alianța 2020 USR-PLUS a primit cele mai multe voturi în Ploiești și în Câmpina. Reacția USR Prahova
Alianța 2020 USR-PLUS a primit cele mai multe voturi în Ploiești și în Câmpina, la aceste alegeri. Reacția reprezentanților USR Prahova nu a întârziat.
" Ploieștenii demonstrează că s-au săturat de combinața de hoție, minciună, corupție și incompetență care a marcat municipiul de mult prea mult timp. Alianța 2020 USR-PLUS a primit cele mai multe voturi în Ploiești și în Câmpina și a ieșit pe locul al doilea în topul încrederii prahovenilor, surclasând PSD. Este momentul în care schimbarea politicii locale nu mai este un vis și în care putem privi cu încredere spre ziua de mâine. Le mulțumim tuturor celor care s-au mobilizat și au ieșit la vot și în special românilor plecați din țară, care au stat multe ore la cozi pentru un drept călcat în picioare de actuala guvernare", au scris reprezentanții USR Prahova pe Facebook.
Senatorul George Marussi, președintele USR Prahova, consideră că ”rezultatul acestor alegeri este încărcat de semnalul schimbării si este un mesaj puternic transmis întregii clase politice".
"Incompetența, hotia si aroganta nu pot fi tolerate la nesfârșit. USR și noua clasă politică trebuie să se pregătească pentru a confirma, prin integritate, competență și respect pentru lege, încrederea acordată din partea cetățenilor. Este un pas înainte și un prilej de bucurie, dar si un moment de reflecție pentru tot ce mai avem de facut pentru a reusi transformarea României. Cred că este momentul ca și celelalte forțe de opoziție să decidă că integritatea, competența și respectul pentru lege trebuie să reprezinte cuvintele de ordine. Trebuie să ne pregătim împreună pentru o viitoare guvernare dificilă și să fim conștienți că dacă eșuăm, oferim un colac de salvare pentru PSD, pentru corupție și pentru incompetență”, ne transmite şi senatorul George Marussi, președintele USR Prahova.
foto Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
SI....ce sa intimplat timp de doi ani ?
BUNA ZIUA EU AM DEPUS LA COSULATULROMANIEI DIN LISABONA CERTIFICATUL DE NASTERE VECHI,PT.A OBTINE ALTUL NOU,DAR A TRECUT AUN AN DE ZILE SI INCA CERTIFICATUL NOU NU A FOST ELIBERAT DI JUDETUL PLOIESTI -PRAHOVA UNDE MAM NASCUT.DE LA AMBASADA ROMANIEI MIA SA SPUS CA NU ASOSIT NIMIC.VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CE AM DE FACUT SI DE CE CERTIFICATUL MEU DE NASTERE NU A FOST TRIMIS MULTUMESC.
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
Curs valutar
EUR Euro 4.7274 0.0058
USD Dolarul SUA 4.2656 0.0418
GBP Lira sterlina 5.1830 0.0797
CHF Francul elvetian 4.3506 0.0151
XAU Gramul de aur 207.0308 3.2134