Alianța 2020 USR-PLUS a primit cele mai multe voturi în Ploiești și în Câmpina. Reacția USR Prahova

27 May 2019 20:48
Alianța 2020 USR-PLUS a primit cele mai multe voturi în Ploiești și în Câmpina. Reacția USR Prahova
Alianța 2020 USR-PLUS a primit cele mai multe voturi în Ploiești și în Câmpina, la aceste alegeri. Reacția reprezentanților USR Prahova nu a întârziat.
" Ploieștenii demonstrează că s-au săturat de combinața de hoție, minciună, corupție și incompetență care a marcat municipiul de mult prea mult timp. Alianța 2020 USR-PLUS a primit cele mai multe voturi în Ploiești și în Câmpina și a ieșit pe locul al doilea în topul încrederii prahovenilor, surclasând PSD. Este momentul în care schimbarea politicii locale nu mai este un vis și în care putem privi cu încredere spre ziua de mâine. Le mulțumim tuturor celor care s-au mobilizat și au ieșit la vot și în special românilor plecați din țară, care au stat multe ore la cozi pentru un drept călcat în picioare de actuala guvernare", au scris reprezentanții USR Prahova pe Facebook.
Senatorul George Marussi, președintele USR Prahova, consideră că ”rezultatul acestor alegeri este încărcat de semnalul schimbării si este un mesaj puternic transmis întregii clase politice".
"Incompetența, hotia si aroganta nu pot fi tolerate la nesfârșit. USR și noua clasă politică trebuie să se pregătească pentru a confirma, prin integritate, competență și respect pentru lege, încrederea acordată din partea cetățenilor. Este un pas înainte și un prilej de bucurie, dar si un moment de reflecție pentru tot ce mai avem de facut pentru a reusi transformarea României. Cred că este momentul ca și celelalte forțe de opoziție să decidă că integritatea, competența și respectul pentru lege trebuie să reprezinte cuvintele de ordine. Trebuie să ne pregătim împreună pentru o viitoare guvernare dificilă și să fim conștienți că dacă eșuăm, oferim un colac de salvare pentru PSD, pentru corupție și pentru incompetență”, ne transmite şi senatorul George Marussi, președintele USR Prahova.
foto Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
O RUSINE ACEST pitigoi
Dece depuneri de coroane la catedrala sf ioan si nu la statuia lui Mihai Viteazul ce treaba are biserica cu 1decembrie?faceti o mare greseala
Cine este
Am trecut pe acolo la ora 16. Era foarte mare aglomerație. Eu voiam să merg către Câmpina. Ca sa evit aglomeratia,a trebuit să fac dreapta spre Baicoi,să întorc la prima intersecție. Am auzit prin stația de emisie receptie ca trebuie sa treaca o delegație dinspre Sinaia către Ploiești si sunt echipaje la fiecare intersecție cu DN1.Am intors la prima intersecție cu Baicoi,spunandu-i agentului de poliție ca ma îndrept către Câmpina si ca la intersecția cu Floresti o sa se întâmple un accident,fiind mare aglomerație,daca polițiștii de acolo nu o sa dirijeze circulatia. Foarte liniștit,mi-a spus sa întorc direct prin spatele lui. Mi-am continuat drumul către Campina,incetinind in dreptul agenților de poliție la intersecția cu Floresti,spunându-le să dirijeze circulatia in loc sa stea cu mâinile în șolduri. După aproximativ 3 ore m-am intors către Filipestii de Padure,unde circulatia era blocată din cauza unui accident grav. De ce in loc sa prevină,poliția pe care noi o plătim,trebuie să constate? Este normal ca atatia oameni nevinovati sa aiba de suferit din cauza unor incompetenți?
Buna ziua as dori un tort cu cifra 30. Imi puteti spune un pret? Multumesc
Curs valutar
EUR Euro 4.7794 0.0007
USD Dolarul SUA 4.3124 -0.0025
GBP Lira sterlina 5.6715 -0.0137
CHF Francul elvetian 4.3785 0.0014
XAU Gramul de aur 203.4229 0.2195