Alianța USR PLUS candidează în mod oficial pentru Parlamentul României, în județul Prahova. Vezi aici lista candidatilor!

22 Oct 2020 15:49
Alianța USR PLUS candidează în mod oficial pentru Parlamentul României, în județul Prahova. Vezi aici lista candidatilor!
Comunicat de presa: Astăzi, 22 octombrie, candidații USR PLUS au depus candidaturile la Biroul Electoral Județean.

Candidații au susținut o conferință de presă în care au punctat principalele obiective politice, principalele diferențe între USR PLUS și partidele vechi.

"Angajamentele noastre cheie, asumate și în programul de guvernare ce va fi lansat în câteva zile, sunt: o justiție independentă și care să servească cetățenii, protecția pădurilor României, afară cu politica din educație și un sistem de sănătate de care să nu ne fie frică", a declarat Andrei Lupu, membru Biroul Național PLUS și candidat USR PLUS pentru Camera Deputaților.

"Partidele vechi mizează pe figuri care încalcă principii minime de integritate a candidaților. PSD și Pro România deschid listele cu oamenii de încredere ai familiei Cosma și ai lui Sebastian Ghiță, iar pe lista PNL găsim un inculpat trimis în judecată de DNA pentru trafic de influență", a declarat Mihai Polițeanu, președinte USR Prahova și candidat USR PLUS pentru Camera Deputaților.

"Mulțumesc membrilor noștri care s-au mobilizat exemplar pentru strângerea de semnături, în stradă și online! Le mulțumim și prahovenilor, care au înțeles că suntem singura alternativă fiabilă. Noi avem două lucruri de arătat: suntem cinstiți și pricepuți!", a declarat Silvia Dofin, candidată USR Plus la Senat.

"Îi îndemn pe prahoveni să rămână alături de noi, așa cum au făcut-o și până acum, inclusiv la alegerile locale. Va fi o campanie grea, sub imperiul pandemiei, dar de care depind următorii patru ani pentru Prahova și România. Suntem ca de obicei deschiși să vă auzim propunerile și să ne luptăm pentru a le transforma în realitate la nivel județean, național și european!", a spus Mihai Sandu, candidat USR PLUS pentru Camera Deputaților.

"Ce s-a întâmplat în ultimele două zile arată că putem aluneca într-o campanie bazată pe denigrare și minciună. Am fost în plenul Parlamentul României și am votat pentru Augustin Zegrean și George Dircă. NU am votat pentru Florin Iordache! Afirmațiile că a existat un blat între PSD și USR, că USR a asigurat cvorum sau că USR a dat votul pentru Iordache sunt minciuni electorale. Asta arată că politicienilor vechi le este teamă de USR și că vor face tot posibilul să ne prezinte în egalii lor, în ceea ce privește imoralitatea", a declarat George Marussi, senator USR de Prahova și candidat USR PLUS.

"Noi suntem altfel, suntem oameni din societatea civilă, oameni care au avut cariere în privat, oamenii care nu au nevoie de politică pentru a reuși în carieră, dar oameni care s-au implicat în politică pentru a face o schimbare!", a declarat Aurel Oprionoiu, președinte USR Ploiești și candidat USR PLUS pentru Senatul României.

Lista candidaților USR PLUS este formată din oameni noi în politică, oameni cu realizări profesionale și cu o integritate fără dubiu.
Camera Deputaților:
Andrei Lupu, Mihai Polițeanu, Mihai Sandu, Răzvan Enescu, Ionuț Radu Munteanu, George Bacheș, Anca Popa, Cosmin Ghimpu, Andreia Sachelia, Ștefan Arvatu, Daniel Apostol, Mihaela Cazan, Radu Matei, Florin Iancu.
Senatul României:
Aurel Oprinoiu, George Marussi, Silvia Dofin, Mihaela Tudorie, Cătălin Ignat, Magdalena Godeanu, Radu Gheorghiu.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677