Alianța USR PLUS candidează în mod oficial pentru Parlamentul României, în județul Prahova. Vezi aici lista candidatilor!

22 Oct 2020 15:49
Alianța USR PLUS candidează în mod oficial pentru Parlamentul României, în județul Prahova. Vezi aici lista candidatilor!
Comunicat de presa: Astăzi, 22 octombrie, candidații USR PLUS au depus candidaturile la Biroul Electoral Județean.

Candidații au susținut o conferință de presă în care au punctat principalele obiective politice, principalele diferențe între USR PLUS și partidele vechi.

"Angajamentele noastre cheie, asumate și în programul de guvernare ce va fi lansat în câteva zile, sunt: o justiție independentă și care să servească cetățenii, protecția pădurilor României, afară cu politica din educație și un sistem de sănătate de care să nu ne fie frică", a declarat Andrei Lupu, membru Biroul Național PLUS și candidat USR PLUS pentru Camera Deputaților.

"Partidele vechi mizează pe figuri care încalcă principii minime de integritate a candidaților. PSD și Pro România deschid listele cu oamenii de încredere ai familiei Cosma și ai lui Sebastian Ghiță, iar pe lista PNL găsim un inculpat trimis în judecată de DNA pentru trafic de influență", a declarat Mihai Polițeanu, președinte USR Prahova și candidat USR PLUS pentru Camera Deputaților.

”Mulțumesc membrilor noștri care s-au mobilizat exemplar pentru strângerea de semnături, în stradă și online! Le mulțumim și prahovenilor, care au înțeles că suntem singura alternativă fiabilă. Noi avem două lucruri de arătat: suntem cinstiți și pricepuți!”, a declarat Silvia Dofin, candidată USR Plus la Senat.

”Îi îndemn pe prahoveni să rămână alături de noi, așa cum au făcut-o și până acum, inclusiv la alegerile locale. Va fi o campanie grea, sub imperiul pandemiei, dar de care depind următorii patru ani pentru Prahova și România. Suntem ca de obicei deschiși să vă auzim propunerile și să ne luptăm pentru a le transforma în realitate la nivel județean, național și european!”, a spus Mihai Sandu, candidat USR PLUS pentru Camera Deputaților.

”Ce s-a întâmplat în ultimele două zile arată că putem aluneca într-o campanie bazată pe denigrare și minciună. Am fost în plenul Parlamentul României și am votat pentru Augustin Zegrean și George Dircă. NU am votat pentru Florin Iordache! Afirmațiile că a existat un blat între PSD și USR, că USR a asigurat cvorum sau că USR a dat votul pentru Iordache sunt minciuni electorale. Asta arată că politicienilor vechi le este teamă de USR și că vor face tot posibilul să ne prezinte în egalii lor, în ceea ce privește imoralitatea”, a declarat George Marussi, senator USR de Prahova și candidat USR PLUS.

"Noi suntem altfel, suntem oameni din societatea civilă, oameni care au avut cariere în privat, oamenii care nu au nevoie de politică pentru a reuși în carieră, dar oameni care s-au implicat în politică pentru a face o schimbare!", a declarat Aurel Oprionoiu, președinte USR Ploiești și candidat USR PLUS pentru Senatul României.

Lista candidaților USR PLUS este formată din oameni noi în politică, oameni cu realizări profesionale și cu o integritate fără dubiu.
Camera Deputaților:
Andrei Lupu, Mihai Polițeanu, Mihai Sandu, Răzvan Enescu, Ionuț Radu Munteanu, George Bacheș, Anca Popa, Cosmin Ghimpu, Andreia Sachelia, Ștefan Arvatu, Daniel Apostol, Mihaela Cazan, Radu Matei, Florin Iancu.
Senatul României:
Aurel Oprinoiu, George Marussi, Silvia Dofin, Mihaela Tudorie, Cătălin Ignat, Magdalena Godeanu, Radu Gheorghiu.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8703 -0.0029
USD Dolarul SUA 4.0980 -0.0033
GBP Lira sterlina 5.4738 -0.0082
CHF Francul elvetian 4.4902 -0.0168
XAU Gramul de aur 239.0541 -7.0572