Alin Moldoveanu candideaza la Primaria Campina, ca independent

30 Jul 2020 15:51
Alin Moldoveanu candideaza la Primaria Campina, ca independent
Alin Moldoveanu, actualul primar al comunei Poiana Campina, a anuntat ca va candida ca independent la Primaria Municipiului Campina la alegerile locale din 27 septembrie. Acesta spune ca experienta de 8 ani la conducerea unei primarii il va ajuta.
"Consider că pot veni în fața câmpinenilor cu fruntea sus. Am fost și rămân un om simplu, care nu uită niciodată de unde a plecat și nici ceea ce a greșit, care știe ce înseamnă munca și sacrificiile. În 2008, când am candidat la Primăria Câmpina, toate celelalte partide s-au unit împotriva mea, au format o alianță peste noapte și au avansat ideea că sunt un pericol pentru Câmpina, că din cauza mea Câmpina va fi izolată. Deși atunci nu priveam așa lucrurile, acum cred că mi-au făcut un bine. Experiența de la Poiana Câmpina mi-a prins foarte bine, am muncit mult, am învățat multe, am devenit mai matur și, cred eu, mai puternic. Am realizat multe la Poiana Câmpina și cred că pot face lucruri bune și pentru Câmpina, împreună cu oamenii, așa cum am făcut și la Poiana. Mă întorc acum să candidez la Câmpina nu doar pentru că îmi doresc eu asta, ci și pentru că am primit numeroase mesaje din partea unor locuitori ai municipiului în acest sens", a declarat Alin Moldoveanu pentru campinatv.ro.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677