Alin Moldoveanu, primarul comunei Poiana Câmpina, a obținut finanțare europeană pentru internet wireless gratuit în spațiile publice din localitate

09 Jul 2020 21:46
Alin Moldoveanu, primarul comunei Poiana Câmpina, a obținut finanțare europeană pentru internet wireless gratuit în spațiile publice din localitate
Veste bună pentru locuitorii comunei prahovene poiana Câmpina! Alin Moldoveanu, primarul localității, a reușit să obțină finanțare europeană în valoare de 15000 euro, bani pentru instituirea unor puncte de acces public și gratuit la Internet wireless, în cadrul proiectului european WIFI4EU.

“Este unul dintre proiectele la care am ținut foarte mult, pentru că dincolo de celelalte lucrări de infrastructură, să le spunem clasice, canalizare, modernizare străzi, poduri și podețe etc, ne-a preocupat constant și modernizarea comunei, iar accesul gratuit la internet în cele mai multe dintre spațiile publice din localitate reprezintă un pas înainte uriaș pe care îl facem”, a declarat Alin Moldoveanu, primarul comunei Poiana Câmpina, pentru campinatv.ro
Termenul de finalizare pentru achiziția, montajul și instalarea rețelei WIFI4EU este de 18 luni.
Programul WiFi4EU a fost lansat in anul 2018 si presupune acordarea de cupoane valorice a câte 15.000 euro pentru localitățile din UE, Islanda și Norvegia, care se angajează să ofere publicului acces gratuit la internet wireless.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8347 -0.0012
USD Dolarul SUA 4.1033 -0.0096
GBP Lira sterlina 5.3722 0.0020
CHF Francul elvetian 4.4909 0.0026
XAU Gramul de aur 262.6798 -6.0223