Alin Moldoveanu, primarul din Campina, a obtinut o donatie importanta pentru Spitalul Municipal Câmpina

24 Nov 2020 20:50
Spitalul Municipal Câmpina are de astăzi o autosanitară complet echipată necesară pentru transportul pacienților acasă după ce erau externați. Asta după ce vechea autosanitară nu a mai putut fi utilizată din cauza gradului mare de uzură. Vehiculul reprezintă de fapt o donație. Cine a făcut acest lucru? Firma Aveuro Internațional, Loredana Apreutese, un om de afaceri originar din Câmpina și primarul Alin Moldoveanu.
"Aș vrea să le mulțumesc celor care au răspuns apelului nostru de a veni în sprijinul Spitalului Municipal Câmpina. Exista o problemă pentru transportul celor care se externau din spital, mulți oameni în vârstă, dar și copii, nu doar din Câmpina, ci și din alte localități ale județului, pentru că, după cum bine știți, Spitalul Municipal este unitate suport COVID și sunt internați aici pacienți din tot județul. Era nevoie de această autosanitară pentru ca pacienții externați să poată fi duși acasă. Trebuia să venim în sprijinul spitalului cu această donație și le mulțumesc celor care s-au implicat, firma Aveuro și doamna Loredana Apreutese. Au făcut un lucru extraordinar", a declarat primarul Alin Moldoveanu, citat de campinatv.ro.
Odată cu autosanitara, firma Aveuro Internațional a donat Spitalului Municipal Câmpina și 20.000 de măști de protecție pentru personalul medical și cel auxiliar.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
REGRETE ETERNE DL PROFEOSR GABOR SORIN
La munca cand naiba va duceti ?? Ca doar pe dn1 stati non stop Poluati zona rau ..cica covid
De ce nu mai functioneaza telecabina Busteni-Babele pentru publicul larg? 1) Pe data de 31 decembrie 2020 la ora 8:45 telecabina nu functiona si soferii de trasee cu masini 4X4 mi-au comunicat ca nu circula din cauza vantului. Am urcat pe Jepii Mici si am ajuns pana pe creasta. In jurul pranzului o telecabina a urcat sus la Babele. Pe creasta adia vantul din cand in cand...nu batea tare. Deci a fost un pretext "motivul" de vant puternic, avand in vedere ca am testat singura si o telecabina a urcat. 2) Pe 31 seara si pe data de 1 ianuarie toats ziua am sunat de mai multe ori la numerele de telefon afisate (atat cel de fix unde nu raspundea nimeni, cat si cel de mobil care era inchis). 3) Pe 2 ianuarie la 15:35 o telecabina cu cateva persoane (printre care si un copil cu geaca roz si caciula alba) a urcat pana la Babele. Telecabina teoretic iar nu circula din cauza vantului. In dimineata zilei de 2 ianuarie o prietena de-a mea incercat sa vorbeasca cu 2 persoane de la telecabina, li s-a adresat, dar persoanele respective au intors capul...si la telefon in continuare nu raspundea nimeni. De ce nu mai circula telecabina pentru publicul larg si nici nu raspunde nimeni la telefon sau fata in fata cand ii intrebi? Mentionez ca am poze si filmulete.
Lacrimi,lacrimi ! Odihna vesnica ! Respect pentru tot ! Un DOMN,un OM, un PROFESIONIST cu o modestie si o blandete cum rar mai intalnesti !! Drum lin catre stele DOMNULE DOCTOR !!
SARBATORI FERICITE ! DORESC SA PARTICIP CA ASISTENT MEDICAL SI SA SUSTIN SISTEMUL MEDICAL IN EFORTUL DEPUS PENTRU SANATATEA POPULATIEI
Curs valutar
EUR Euro 4.8737 0.0009
USD Dolarul SUA 4.0172 0.0114
GBP Lira sterlina 5.4853 0.0155
CHF Francul elvetian 4.5274 0.0174
XAU Gramul de aur 239.4568 2.5767