Alin Moldoveanu, primarul din Campina, a obtinut o donatie importanta pentru Spitalul Municipal Câmpina

24 Nov 2020 20:50
Spitalul Municipal Câmpina are de astăzi o autosanitară complet echipată necesară pentru transportul pacienților acasă după ce erau externați. Asta după ce vechea autosanitară nu a mai putut fi utilizată din cauza gradului mare de uzură. Vehiculul reprezintă de fapt o donație. Cine a făcut acest lucru? Firma Aveuro Internațional, Loredana Apreutese, un om de afaceri originar din Câmpina și primarul Alin Moldoveanu.
"Aș vrea să le mulțumesc celor care au răspuns apelului nostru de a veni în sprijinul Spitalului Municipal Câmpina. Exista o problemă pentru transportul celor care se externau din spital, mulți oameni în vârstă, dar și copii, nu doar din Câmpina, ci și din alte localități ale județului, pentru că, după cum bine știți, Spitalul Municipal este unitate suport COVID și sunt internați aici pacienți din tot județul. Era nevoie de această autosanitară pentru ca pacienții externați să poată fi duși acasă. Trebuia să venim în sprijinul spitalului cu această donație și le mulțumesc celor care s-au implicat, firma Aveuro și doamna Loredana Apreutese. Au făcut un lucru extraordinar", a declarat primarul Alin Moldoveanu, citat de campinatv.ro.
Odată cu autosanitara, firma Aveuro Internațional a donat Spitalului Municipal Câmpina și 20.000 de măști de protecție pentru personalul medical și cel auxiliar.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677