Alin Moldoveanu, primarul din Poiana Campina, a dat in premiera nume strazilor din comuna. Deja se monteaza indicatoare

10 Jul 2020 22:42
Alin Moldoveanu, primarul din Poiana Campina, a dat in premiera nume strazilor din comuna. Deja se monteaza indicatoare
Consiliul Local al comunei Poiana Campina, la initiativa primarului Alin Moldoveanu, a aprobat in sedinta ordinara din luna martie Nomenclatorul stradal al localității, care pana in prezent lipsea. Acesta va intra in vigoare anul viitor, insa pana atunci reprezentantii primariei s-au apucat de treaba. Aministrația locală a achiziționat indicatoare cu noile denumiri ale străzilor și s-a început deja montarea acestora.
”Este pentru prima dată când în comuna Poiana Câmpina se atribuie denumiri fiecărei străzi. Până acum, adresele oficiale cuprindeau doar denumirea satului și numărul poștal. Creșterea atractivității zonei a adus un număr tot mai mare de oameni din afara localității care și-au construit locuințe în comuna noastră, iar extinderea rețelei stradale prin lucrările de investiții realizate în ultimii opt ani au dus împreună la o creștere senificativă a activităților socio-economce. În aceste condiții, s-a impus aprobarea Nomenclatorului stradal pentru a deservi toate aceste noi locuințe și rețele stradale în condiții de operativitate și eficiență”, a declarat primarul comunei Poiana Câmpina, Alin Moldoveanu pentru campinatv.ro

Nomenclatorul stradal al comunei Poiana Câmpina presupune atribuirea de denumiri pentru 52 de străzi și alei din satul Poiana Câmpina, 17 străzi și alei din satul Bobolia, 15 străzi și alei din satul Pietrișu, precum și patru străzi și alei din satul Răgman. Localnicii nu trebuie sa-si schimbe buletinele sau documentele in care sunt trecute adresele. Totodata, se va pastra anul acesta si arondarea pe sectii de votare pentru alegerile locale si cele parlamentare.

Sursa foto: campinatv.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8347 -0.0012
USD Dolarul SUA 4.1033 -0.0096
GBP Lira sterlina 5.3722 0.0020
CHF Francul elvetian 4.4909 0.0026
XAU Gramul de aur 262.6798 -6.0223