Alin Moldoveanu, primarul din Poiana Câmpina, anunță că proiectul cu fonduri europene privind modernizarea școlii din Poiana Câmpina a trecut de toate etapele de evaluare

08 Aug 2020 16:31
Alin Moldoveanu, primarul din Poiana Câmpina, anunță că proiectul cu fonduri europene privind modernizarea școlii din Poiana Câmpina a trecut de toate etapele de evaluare
O veste bună a venit de la Agenția de Dezvoltare Regională Sud-Muntenia. Această instituție a transmis Primăriei Poiana Câmpina o adresă prin care adminstrația locală este anunțată că proiectul privind modernizarea și dotarea Școlii Gimnaziale "Învățător Ion Mateescu" din localitate a trecut de etapele de evaluare. Astfel, acum proiectul intră în etapa de precontractare apoi urmează semnarea contractului de finanțare.
Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 5,5 milioane lei, din această sumă doar 206.637 lei fiind contribuția de la bugetul local.
Acesta este al treilea proiect depus de Primăria Poiana Câmpina pentru aducerea sistemului de învământ din localitate la nivelul unor unități de învățămînt din străinătate, după proiectul privind achiziționarea de mobilier și aparatură IT pentru școală, un proiect în valoare de 120.290 euro și proiectul privind modernizarea grădiniței cu program normal, cu o valoare de 300.000 euro.
Și asta nu e tot. Primăria Poiana Câmpina vrea construirea și dotarea unei grădinițe cu program prelungit în satul Bobolia. În acest sens a depus un proiect la Compania Națională de Investiții.
foto https://campinatv.ro/

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677