Alin Moldoveanu, primarul din Poiana Câmpina, anunță că proiectul cu fonduri europene privind modernizarea școlii din Poiana Câmpina a trecut de toate etapele de evaluare

08 Aug 2020 16:31
Alin Moldoveanu, primarul din Poiana Câmpina, anunță că proiectul cu fonduri europene privind modernizarea școlii din Poiana Câmpina a trecut de toate etapele de evaluare
O veste bună a venit de la Agenția de Dezvoltare Regională Sud-Muntenia. Această instituție a transmis Primăriei Poiana Câmpina o adresă prin care adminstrația locală este anunțată că proiectul privind modernizarea și dotarea Școlii Gimnaziale "Învățător Ion Mateescu" din localitate a trecut de etapele de evaluare. Astfel, acum proiectul intră în etapa de precontractare apoi urmează semnarea contractului de finanțare.
Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 5,5 milioane lei, din această sumă doar 206.637 lei fiind contribuția de la bugetul local.
Acesta este al treilea proiect depus de Primăria Poiana Câmpina pentru aducerea sistemului de învământ din localitate la nivelul unor unități de învățămînt din străinătate, după proiectul privind achiziționarea de mobilier și aparatură IT pentru școală, un proiect în valoare de 120.290 euro și proiectul privind modernizarea grădiniței cu program normal, cu o valoare de 300.000 euro.
Și asta nu e tot. Primăria Poiana Câmpina vrea construirea și dotarea unei grădinițe cu program prelungit în satul Bobolia. În acest sens a depus un proiect la Compania Națională de Investiții.
foto https://campinatv.ro/

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Nu e mare deranj ca, o dată pe zi, să vină cu o cisternă şi să spele. Prezenţa porumbeilor, în afară de faptul că este o imagine încântătoare, este şi un semn că oraşul este încă sănătos, cu toată poluarea care îl opresează. Nu condamnaţi porumbeii, ci nepăsarea!
Dar apa calda in scoala cand o sa asigurati? Sc. Emil Palade din vest nu are apa calda, nici la scoala nici la gradinita.
Acesta este tatal meu !💞🤗*
Ăsta e tatăl meu🤗❤️
Curs valutar
EUR Euro 4.8582 0.0000
USD Dolarul SUA 4.0972 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3220 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5132 0.0000
XAU Gramul de aur 257.4245 0.0000