Alin Moldoveanu, primarul din Poiana Campina, impreuna cu reprezentanti ai primariei si profesori au oferit astazi cadouri tuturor copiilor din localitate

01 Jun 2020 20:19
Alin Moldoveanu, primarul din Poiana Campina, impreuna cu reprezentanti ai primariei si profesori au oferit astazi cadouri tuturor copiilor din localitate. Cei mici au fost vizitati acasa, in conditiile actuale, in care unitatile de invatamant sunt inchise. Vorbim despre
toți preșcolarii și elevii Școlii Gimnaziale "Învățător In Mateescu". Este o traditie de ani de zile ca de 1 iunie Alina Moldoveanu sa le ofere daruri copiilor din comuna.

"Această pandemie de coronavirus a schimbat multe lucruri în viața noastră, a tuturor. Dar chiar și în aceste condiții, noi am vrut să păstrăm tradiția și să le oferim copiilor cadouri de ziua lor. Pentru că ei nu sunt la școală, am decis să mergem la ei acasă. Ne-am organizat în mai multe echipe și, împreună cu directorul școlii și cadrele didactice, atât cele de la școală, cât și cele de la grădinițe, am mers la copii acasă. Am vrut să le facem o surpriză și am vrut să păstrăm tradiția, iar 1 Iunie să nu treacă fără ca noi să nu-i sărbătorim pe copiii din localitate", ne-a declarat primarul comunei Poiana Câmpina, Alin Moldoveanu, pentru campinatv.ro

Reprezentanții administrației locale și cadrele didactice au respectat reglementarile in vigoare si au purtat măști și mănuși de protecție, au luat cu ei chiar și sticle cu dezinfectant. Astfel, cei mici au primit in siguranta darurile " multe dulciuri și suc. Acestea au fost cumparate din bani dați de primar și consilierii locali, fără a implica în vreun fel bugetul comunei. In total au fost oferite 300 de pachete.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677