Alte trei unități administrativ teritoriale, cu rate de infectare cu SARS-CoV-2 de peste 5/1000 locuitori, au fost în vizorul prefectului județului Prahova

27 Nov 2020 14:47
Alte trei unități administrativ teritoriale, cu rate de infectare cu SARS-CoV-2 de peste 5/1000 locuitori, au fost în vizorul prefectului județului Prahova
Alte trei unități administrativ teritoriale, cu rate de infectare cu SARS-CoV-2 de peste 5/1000 locuitori, au fost în vizorul prefectului județului Prahova, Cristian Ionescu. Acesta s-a deplasat joi, 26 noiembrie, în comunele Bănești, Cocorăștii Mislii și Scorțeni, unde s-a întâlnit cu reprezentanți ai administrațiilor locale.
”Și aici, în discuțiile purtate, domnul prefect a solicitat reprezentanților locali identificarea principalelor cauze care au dus la numărul crescut de cazuri confirmate cu noul coronavirus, precum și găsirea unor soluții care să stopeze și să diminueze răspândirea infecției cu SARS-CoV-2. Le-a recomandat primarilor să continue acțiunile derulate până acum în ceea ce privește dezinfecția spațiilor publice, dar și o mai mare implicare, împreună cu reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne (MAI), în informarea cetățenilor privind pericolul pe care-l prezintă noul coronavirus atât pentru ei, cât și pentru apropiații lor, a regulilor pe care trebuie să le respecte, cât și verificarea și sancționarea tuturor celor care încalcă legislația elaborată pentru combaterea răspândirii bolilor. Fiind un nou început de mandat pentru aleșii locali, au fost abordate și subiecte despre administrația publică, despre proiecte cu finanțare europeană care ar putea fi accesate de aceste comunități, dar și eficientizarea colaborării interinstituționale”, transmite Prefectura Prahova.
În cele trei comune sunt în vigoare restricțiile aprobate prin Hotărâri ale CJSU Prahova, valabile pentru o perioadă de 14 zile, cu posibilitatea de prelungire, în funcție de evoluția situației epidemiologice.


COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
REGRETE ETERNE DL PROFEOSR GABOR SORIN
La munca cand naiba va duceti ?? Ca doar pe dn1 stati non stop Poluati zona rau ..cica covid
De ce nu mai functioneaza telecabina Busteni-Babele pentru publicul larg? 1) Pe data de 31 decembrie 2020 la ora 8:45 telecabina nu functiona si soferii de trasee cu masini 4X4 mi-au comunicat ca nu circula din cauza vantului. Am urcat pe Jepii Mici si am ajuns pana pe creasta. In jurul pranzului o telecabina a urcat sus la Babele. Pe creasta adia vantul din cand in cand...nu batea tare. Deci a fost un pretext "motivul" de vant puternic, avand in vedere ca am testat singura si o telecabina a urcat. 2) Pe 31 seara si pe data de 1 ianuarie toats ziua am sunat de mai multe ori la numerele de telefon afisate (atat cel de fix unde nu raspundea nimeni, cat si cel de mobil care era inchis). 3) Pe 2 ianuarie la 15:35 o telecabina cu cateva persoane (printre care si un copil cu geaca roz si caciula alba) a urcat pana la Babele. Telecabina teoretic iar nu circula din cauza vantului. In dimineata zilei de 2 ianuarie o prietena de-a mea incercat sa vorbeasca cu 2 persoane de la telecabina, li s-a adresat, dar persoanele respective au intors capul...si la telefon in continuare nu raspundea nimeni. De ce nu mai circula telecabina pentru publicul larg si nici nu raspunde nimeni la telefon sau fata in fata cand ii intrebi? Mentionez ca am poze si filmulete.
Lacrimi,lacrimi ! Odihna vesnica ! Respect pentru tot ! Un DOMN,un OM, un PROFESIONIST cu o modestie si o blandete cum rar mai intalnesti !! Drum lin catre stele DOMNULE DOCTOR !!
SARBATORI FERICITE ! DORESC SA PARTICIP CA ASISTENT MEDICAL SI SA SUSTIN SISTEMUL MEDICAL IN EFORTUL DEPUS PENTRU SANATATEA POPULATIEI
Curs valutar
EUR Euro 4.8740 0.0003
USD Dolarul SUA 4.0405 0.0233
GBP Lira sterlina 5.4696 -0.0157
CHF Francul elvetian 4.5329 0.0055
XAU Gramul de aur 238.2202 -1.2366