Ambulanța Prahova, reacție în urma scandalului de la pârtia Kalinderu când un salvamontist a fost bruscat

19 Jan 2021 12:59
Ambulanța Prahova, reacție în urma scandalului de la pârtia Kalinderu când un salvamontist a fost bruscat
Conducerea Ambulanței Prahova a reacționat în urma incidentului de la Bușteni unde un turist a aruncat cu vin spre autosanitară, un salvamontist fiind și el bruscat.
”Serviciul de Ambulanta Judeţean Prahova a fost solicitat in data de 16.01.2021 la ora 15:24, prin 112, la pârtia Kalinderu Buşteni -Punctul de prim ajutor Salvamont pentru o femeie in vârsta de 44 ani : motivul solicitării traumatism cranio-cerebral cu pierderea stării de conştienta prin cădere de la acelaşi nivel după ce a fost lovita de o sanie.
La locul solicitării s-a deplasat un echipaj medical de urgenta tip B2 ( asistent medical si ambulanțier).
Accesul, de la bariera pana in fata Punctului de lucru Salvamont ( care se afla la baza pârtiei Kalinderu) se face pe un drum public, de o parte si de alta a acestuia aflându-se chioşcuri si tarabe. Este o zona extrem de aglomerata si persoanele se deplasează atât pe trotuar cat si pe drumul public, fiind necesara atenţionarea acustica pentru evitarea unor accidente neprevăzute.
Pe aceasta porţiune de drum cat si la locul de garare al ambulantei (in fata punctului de prim ajutor) a fost necesara sa se folosească atenţionarea acustica cat si verbala pentru evitarea incidentelor.
Cu toate acestea persoanele se îndepărtează cu greutate ignorând atenţionările asistentei medicale cat si avertizările sonore.
Astfel unul dintre turiştii prezenţi la locul incidentului a aruncat spre cabina şoferului conţinutul unui pahar (geamul din partea dreapta a cabinei şoferului era deschis) astfel conţinutul lichid al paharului a fost aruncat in cabina şoferului peste asistenta medicala si bordul maşinii ( unde se afla si staţia radio, tableta RM etc), adresând si injurii verbale”, a transmis SAJ Prahova.

Femeia pentru care venise Ambulanța a fost transportată la Spitalul Județean Ploiești, pentru investigații medicale.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Serios purtam masca Si voi aveti brasovu in scenariu rosu si tot lasati sa vina lumea la partie in hoteluri unde nu se respecta nimic pe week ..mic dejun peste 150 pax la 9 30 la hotel orizont predeal ..ce covid ce distantare .. Asa ca mai lasati ne cu sars cov ...inchideti selectiv dar lasati libera circulatie in zone rosii si hoteluri cu restaurant mall deschise ca acolo nu e covid ...
De 30 de ani, toți politicienii care s-au perindat prin funcția de ministru al transporturilor nu au mișcat un deget pentru această zonă. Suntem sufocați la propriu,mai ales in Bușteni, este infernal de circulat pe DN, chiar și în afară de weekend-uri. Le-aș da tuturor ticăloșilor de miniștri - domiciliu forțat în Bușteni.😡. Nu mai cred în promisiuni.
Va rog frumos. Este program Sâmbătă in un centru ptr.plata taxei si impozite?
in perioada 04.02.2021-07.02.2021 functioneaza patinoarul din sinaia?
Am gasit aplicatia in care este activ numai orasul Timisoara. Descrierea aplicatiei este in limba romana insa meiurile aplicatiei in ebraica banuiesc. Eu nu ma pot descurca sa instalaez aceasta aplicatie.
Curs valutar
EUR Euro 4.8745 0.0020
USD Dolarul SUA 4.0209 0.0364
GBP Lira sterlina 5.5894 -0.0533
CHF Francul elvetian 4.4406 0.0381
XAU Gramul de aur 228.2335 -1.4086