Ambulanța Prahova, reacție în urma scandalului de la pârtia Kalinderu când un salvamontist a fost bruscat

19 Jan 2021 12:59
Ambulanța Prahova, reacție în urma scandalului de la pârtia Kalinderu când un salvamontist a fost bruscat
Conducerea Ambulanței Prahova a reacționat în urma incidentului de la Bușteni unde un turist a aruncat cu vin spre autosanitară, un salvamontist fiind și el bruscat.
"Serviciul de Ambulanta Județean Prahova a fost solicitat in data de 16.01.2021 la ora 15:24, prin 112, la pârtia Kalinderu Bușteni -Punctul de prim ajutor Salvamont pentru o femeie in vârsta de 44 ani : motivul solicitării traumatism cranio-cerebral cu pierderea stării de conștienta prin cădere de la același nivel după ce a fost lovita de o sanie.
La locul solicitării s-a deplasat un echipaj medical de urgenta tip B2 ( asistent medical si ambulanțier).
Accesul, de la bariera pana in fata Punctului de lucru Salvamont ( care se afla la baza pârtiei Kalinderu) se face pe un drum public, de o parte si de alta a acestuia aflându-se chioșcuri si tarabe. Este o zona extrem de aglomerata si persoanele se deplasează atât pe trotuar cat si pe drumul public, fiind necesara atenționarea acustica pentru evitarea unor accidente neprevăzute.
Pe aceasta porțiune de drum cat si la locul de garare al ambulantei (in fata punctului de prim ajutor) a fost necesara sa se folosească atenționarea acustica cat si verbala pentru evitarea incidentelor.
Cu toate acestea persoanele se îndepărtează cu greutate ignorând atenționările asistentei medicale cat si avertizările sonore.
Astfel unul dintre turiștii prezenți la locul incidentului a aruncat spre cabina șoferului conținutul unui pahar (geamul din partea dreapta a cabinei șoferului era deschis) astfel conținutul lichid al paharului a fost aruncat in cabina șoferului peste asistenta medicala si bordul mașinii ( unde se afla si stația radio, tableta RM etc), adresând si injurii verbale", a transmis SAJ Prahova.

Femeia pentru care venise Ambulanța a fost transportată la Spitalul Județean Ploiești, pentru investigații medicale.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677