Amendați și lăsați fără cărute, după ce au fost prinși la furat de lemne

05 Oct 2017 20:27
Amendați și lăsați fără cărute, după ce au fost prinși la furat de lemne
In data de 05.10.2017 jandarmii din cadrul IJJ Prahova au executat o acțiune punctuală pe raza localității Vilcanesti pe linia prevenirii și combaterii faptelor de taiere ilegala și sustragere de material lemnos.
Cu aceasta ocazie au fost depistate 5 persoane care transportau, cu ajutorul atelajelor hipo, material lemnos sustras din pădurea aferentă localității. Au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale în valoare de 2250 lei și a fost confiscată cantitate de 1,8 MC material lemnos.
Având în vedere faptul că în urma cu 3 săptămâni persoanele in cauza au mai fost depistate și sancționate pentru aceleași fapte de aceasta data față de acestea a fost luată și masura complementară de confiscare a atelajelor hipo.

Sursa foto: IJJ Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Domnilor si Doamnelor Senatori si Deputati va rog sa nu votati certificatul verde. Cercetati mai multe surse, si convingetiva ca nu vaccinarea este rezolvarea imunizarii contra acestui virus Covid-19. Raspundeti la urmatoareale intrebarii: De ce tarile care sau vaccinat in proportie de 80 % pina la 100% au foarte multe cazuri de imboplbaviri cu Covid? S-a eradicat gripa din lume cu vaccinurile? Credeti ca nepoti si copii dumneavoastra sau dumneavoastra insiva veti scapa de certificatul verde cind nu veti mai avea aceste functii. Uitativa in historie si vedeti ca nici un tradator nu fost lasat in viata cind nu a mai fost de folos. Ma rog la bunul Dumnezeu sa va dea gindul cel bun si sa nu votati certificatul verde si sa renuntati la vaccinarea obigatorie! Cu stima, Jan Enuta
Nu mai pot cu milițienii. Prindeți bă hoții și criminalii nu moșii și babele cu masca sub nas.
multumim frumos ! sper , cat traiesc, sa le pot plati munca. foarte frumos, multumesc si in numele celor ce nu pot scrie !!!
Fiți buni români și nu votați pașaportul Verde noi suntem alături de dumneavoastră fiți și dumneavoastră alaturi de noi
Foarte bine Doamne ajută Poate o să reușiți și cu gazele bine ar fi
Curs valutar
EUR Euro 4.9490 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.3853 -0.0016
GBP Lira sterlina 5.8544 0.0137
CHF Francul elvetian 4.7366 -0.0032
XAU Gramul de aur 253.3079 -1.8167