Amenzi de peste 130.000 de lei date de politistii prahoveni

21 Dec 2017 12:23
Amenzi de peste 130.000 de lei date de politistii prahoveni
Politistii au verificat comercianți din Bănești, Băicoi, Păcureți, Albeşti Paleologu şi Tomșani și au fost aplicate sancțiuni în valoare de peste 130 000 lei.

La data de 20 decembrie, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al I.J.P. Prahova au actionat în Bănești, Băicoi, Păcureți, Albeşti Paleologu şi Tomșani pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor comise în sezonul rece şi pe timpul sărbătorilor de iarnă.

Astfel, începând cu ora 9, a fost verificată activitatea a 14 agenți economici, iar pentru neregulile depistate, au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale în valoare de 132.500 lei.

Totodată, polițiștii au dispus confiscarea unor bunuri alimentare și nealimentare în valoare de 1 679 lei și au retras de la vânzare bunuri în valoare de 1.078 lei.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0000
USD Dolarul SUA 4.1145 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3849 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0000
XAU Gramul de aur 252.5738 0.0000