Americanii au investit într-o nouă fabrică de rulmenți, în apropiere de Ploiești (FOTO/VIDEO)

13 Jun 2017 14:28
O companie americană a inaugurat astăzi cea de-a doua fabrică de rulmenți din județul Prahova. Prima a fost construită acum 20 de ani, se află în Ploiești. Cea de-a doua se află în Parcul Industriale de la Ariceștii Rahtiani. Unitatea de producție amplasată pe o suprafață de 15.000m2 este rezultatul unei investiții de aproape 60 de milioane de dolari în cele mai moderne tehnologii și își va începe activitatea cu un număr inițial de 60 de angajați, urmând să ajungă ulterior la 120 de salariați. La eveniment a fost prezent și Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm.
Andreas Roellgen, vicepreședintele companiei americane pentru Europa, Asia și Africa a declarat că "Sunt încântat să lansez a doua fabrică a companiei noastre în România. Această nouă unitate de producție ne întărește prezența în Europa și capacitatea de a răspunde nevoilor clienților de la nivel local și global cu ajutorul calității și serviciilor noastre de lideri de piață. Această investiție face parte din planul de creștere strategică al companiei care cuprinde extinderea geografică, competitivitatea producției și accelerarea proceselor operaționale de la dezvoltarea și până la comercializarea produselor"
Bogdan Stanciu, directorul fabricii din Prahova, a spus la inaugarea fabricii ca "Din 1997, de când am lansat producția de rulmenți în România, am beneficiat de sprijinul unei echipe talentate și al unui mediu de afaceri pozitiv. Vom continua să profităm de proximitatea fabricii de la Ploiești, bazându-ne pe infrastructura și talentele existente. Încrederea noastră în capacitățile angajaților din România a făcut posibil acest proiect.
Rulmenții produsi de compania americana sunt folosiți în nenumărate sectoare industriale cu multiple aplicații peste tot unde se mișcă roți și sisteme de transmisie. Rulmenții Timken cu role conice produși în noua fabrică sunt componente mecanice esențiale care se regăsesc, de exemplu, în angrenajele și vehiculele industriale printre care utilajele din construcții și agricultură, camioane și macarale. Fabrica deservește direct producători de piese originale dintr-o gamă largă de segmente industriale, dar și utilizatori finali prin intermediul rețelei globale de distribuitori industriali ai companiei.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677