Americanul Joshua Reynolds, noul point guard al echipei de baschet a CSM Ploiești!

12 Mar 2021 09:12
Americanul Joshua Reynolds, noul point guard al echipei de baschet a CSM Ploiești!
După aducerea lui Vlad Negoițescu, echipa de baschet masculin a CSM Ploiești s-a întărit în această săptămână prin aducerea lui Joshua Reynolds, un jucător american în vârstă de 23 de ani, ce poate evolua pe pozițiile 1 și 2 (point guard și shooting guard). Absolvent al Universității Madonna, din Michigan, tânărul baschetbalist are 1.93 m și 80 kg și vine după un ultim sezon de colegiu în care a avut performanțe notabile: 19.5 puncte pe meci, 5.7 recuperări și 2.7 pase decisive. Joshua Reynolds este născut pe 23 iulie 1997 și este originar din Canton, Michigan.

Ajuns miercuri în România, după 14 ore petrecute în avioane, Josh ne-a declarat: "Este prima mea experiență în Europa și am acceptat-o pentru că vreau să joc baschet, în primul rând. De la încheierea sezonului trecut, în America nu am avut oportunități de a juca, ci doar de a mă antrena, așa că imediat ce a apărut această variantă, am decis să-i dau curs. Este excelent să pot să joc din nou baschet!". Conexiunea s-a făcut prin actualul jucător al celor de la CSO Voluntari, Vlad Moldoveanu, cel care are o legătură strânsă cu antrenorul echipei de baschet a "Madonna University Athletics", Noel Emenhiser, tehnician ce l-a recomandat pe Joshua Reynolds pentru o experiență europeană.

Din cauza regulilor impuse de pandemia de Covid-19, întâlnirea sportivului cu noii lui colegi se lasă puțin așteptată, Joshua fiind obligat să stea în izolare înainte de a se putea antrena sub comanda lui Ionuț Ivan și Robert Munteanu.
sursa CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677