Amical "de gală" pe arena "Ilie Oană" pentru echipele "U19" ale CSM Ploiești și FC Petrolul Ploiești

05 Feb 2020 19:40
Amical "de gală" pe arena "Ilie Oană" pentru echipele "U19" ale CSM Ploiești și FC Petrolul Ploiești
Stadionul "Ilie Oană" a găzduit, în această după-amiază, începând cu ora 15.00, un meci de verificare susținut de echipele "U19" ale CSM Ploiești și FC Petrolul Ploiești. Organizată la inițiativa coordonatorului secției de fotbal a clubului nostru, Adrian Teodorescu, partida a venit și ca o confirmare a relațiilor bune existente între cele două cluburi, concretizate în această iarnă și în trecerea, sub formă de împrumut, la Petrolul, a jucătorilor CSM-ului, Cezar Badea și Andrei Lazăr.
Fără prea multe antrenamente "în picioare", băieții pregătiți de Pompiliu Stoica s-au prezentat onorabil în fața echipei lui Gheorghe Liliac, diferența existentă între cele două colege de serie din Campionatul Național "U19" fiind insesizabilă preț de circa 60 de minute. E drept, ambele formații fiind în formule experimentale, cu mai mulți titulari lipsă din varii motive.

A fost 0-0 timp de fix o oră, minutul 61 fiind cel în care Petrolul a deschis scorul în urma unei faze fixe, ce i-a prilejuit lui Licsandru un gol cu capul, din 3 metri. Până atunci, CSM-ul fusese echipa cu șansele mai clare, jucătorul de bandă stângă, Adelin Udrea, având două ocazii clare în minutele 17 " șut din careu, puțin pe lângă poartă, și 45 " șut din lateral stânga, de la 18 metri, în bara transversală.

Până la final, "lupii" aveau să mai puncteze în două rânduri, întâi ajutați de autogolul lui S. Drăgănoiu, la un corner petrolist (78), apoi după o acțiune individuală a noului intrat, L. Iovu (80). A fost, așadar, 3-0 pentru Petrolul, după un joc desfășurat în fair-play total, șansa primită de tinerii jucători, de a evolua pe Stadionul "Ilie Oană" fiind apreciată de toți cei 29 de fotbaliști folosiți de Pompiliu Stoica și Gheorghe Liliac.

Au evoluat formațiile:

CSM Ploiești " D. Nan " I. Stoica, I. Vlăsceanu, S. Drăgănoiu, G. Stanciu, A. Udrea " Cr. Stroe, C. Sima, P. Ioniță, Al. Moise " G. Lefter. Au mai intrat: Lambă " Fl. Sincă, C. Ghinea.

FC Petrolul: Marinache " D. Stoica, A. Șerban, M. Ardic, Ad. Badea " Șt. Ioniță " F. Sotir, R. Simionescu, C. Badea, Ed. Lazăr " A. Căciulă. Au mai evoluat: Barbu " Cr. Licsandru, Șt. Niță, L. Iovu.

Arbitri: Ionuț Neagu " Dan Andrei și Cristinel Damian.
sursa CSM Ploiești

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677