Amical „de gală” pe arena „Ilie Oană” pentru echipele „U19” ale CSM Ploieşti şi FC Petrolul Ploieşti

05 Feb 2020 19:40
Amical „de gală” pe arena „Ilie Oană” pentru echipele „U19” ale CSM Ploieşti şi FC Petrolul Ploieşti
Stadionul „Ilie Oană” a găzduit, în această după-amiază, începând cu ora 15.00, un meci de verificare susţinut de echipele „U19” ale CSM Ploieşti şi FC Petrolul Ploieşti. Organizată la iniţiativa coordonatorului secţiei de fotbal a clubului nostru, Adrian Teodorescu, partida a venit şi ca o confirmare a relaţiilor bune existente între cele două cluburi, concretizate în această iarnă şi în trecerea, sub formă de împrumut, la Petrolul, a jucătorilor CSM-ului, Cezar Badea şi Andrei Lazăr.
Fără prea multe antrenamente „în picioare”, băieţii pregătiţi de Pompiliu Stoica s-au prezentat onorabil în faţa echipei lui Gheorghe Liliac, diferenţa existentă între cele două colege de serie din Campionatul Naţional „U19” fiind insesizabilă preţ de circa 60 de minute. E drept, ambele formaţii fiind în formule experimentale, cu mai mulţi titulari lipsă din varii motive.

A fost 0-0 timp de fix o oră, minutul 61 fiind cel în care Petrolul a deschis scorul în urma unei faze fixe, ce i-a prilejuit lui Licsandru un gol cu capul, din 3 metri. Până atunci, CSM-ul fusese echipa cu şansele mai clare, jucătorul de bandă stângă, Adelin Udrea, având două ocazii clare în minutele 17 – şut din careu, puţin pe lângă poartă, şi 45 – şut din lateral stânga, de la 18 metri, în bara transversală.

Până la final, „lupii” aveau să mai puncteze în două rânduri, întâi ajutaţi de autogolul lui S. Drăgănoiu, la un corner petrolist (78), apoi după o acţiune individuală a noului intrat, L. Iovu (80). A fost, aşadar, 3-0 pentru Petrolul, după un joc desfăşurat în fair-play total, şansa primită de tinerii jucători, de a evolua pe Stadionul „Ilie Oană” fiind apreciată de toţi cei 29 de fotbalişti folosiţi de Pompiliu Stoica şi Gheorghe Liliac.

Au evoluat formaţiile:

CSM Ploieşti – D. Nan – I. Stoica, I. Vlăsceanu, S. Drăgănoiu, G. Stanciu, A. Udrea – Cr. Stroe, C. Sima, P. Ioniţă, Al. Moise – G. Lefter. Au mai intrat: Lambă – Fl. Sincă, C. Ghinea.

FC Petrolul: Marinache – D. Stoica, A. Şerban, M. Ardic, Ad. Badea – Şt. Ioniţă – F. Sotir, R. Simionescu, C. Badea, Ed. Lazăr – A. Căciulă. Au mai evoluat: Barbu – Cr. Licsandru, Şt. Niţă, L. Iovu.

Arbitri: Ionuţ Neagu – Dan Andrei şi Cristinel Damian.
sursa CSM Ploiești

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
ERA BINE DE SPUS, SCRIS, CA ACESTI ARBORI MELIFERI EVODIA HUPEHENSIS PROVIN (TRANSPORTATI PE CONT PROPRIU), DIN BANAT DE ING.ZOOT. ISTRATIE.D. DUMITRU. DEOARECE UN ,,OM" AL ROMAPISULUI CONSIDERA CA MULTIPLICAREA, PLANTAREA ACESTOR ARBORI REPREZINTA ,,INFRACTIUNE'" CUVINTE SPUSE IN PUBLIC DE FATA CU PRESEDINTELE ASOCIATIEI APICOLE PRAHOVENE - MOISE, ETC., AS RUGA UN PUNCT DE VEDERE, SA DAI CEZARULUI CE E AL CEZARULUI.
Sfincxul din Bucegi este un Monument alui Dumnezeu....
Sfincxul din Bucegi este un Monument alui Dumnezeu....
Ma intereseaza pentru fiica mea in varsta de 10 ani cursuri de pictura.
Ok Dar cand dai traseu dupa 4 5 luni pe banii mei astept cand am dreptul sa dau de 15 ori cu un dosar ...ori acu abia daca dai de 2 ori traseu cu un dosar
Curs valutar
EUR Euro 4.8068 -0.0006
USD Dolarul SUA 4.3926 -0.0260
GBP Lira sterlina 5.6544 -0.0622
CHF Francul elvetian 4.5223 -0.0089
XAU Gramul de aur 232.5829 -1.5538