Amical „de gală” pe arena „Ilie Oană” pentru echipele „U19” ale CSM Ploieşti şi FC Petrolul Ploieşti

05 Feb 2020 19:40
Amical „de gală” pe arena „Ilie Oană” pentru echipele „U19” ale CSM Ploieşti şi FC Petrolul Ploieşti
Stadionul „Ilie Oană” a găzduit, în această după-amiază, începând cu ora 15.00, un meci de verificare susţinut de echipele „U19” ale CSM Ploieşti şi FC Petrolul Ploieşti. Organizată la iniţiativa coordonatorului secţiei de fotbal a clubului nostru, Adrian Teodorescu, partida a venit şi ca o confirmare a relaţiilor bune existente între cele două cluburi, concretizate în această iarnă şi în trecerea, sub formă de împrumut, la Petrolul, a jucătorilor CSM-ului, Cezar Badea şi Andrei Lazăr.
Fără prea multe antrenamente „în picioare”, băieţii pregătiţi de Pompiliu Stoica s-au prezentat onorabil în faţa echipei lui Gheorghe Liliac, diferenţa existentă între cele două colege de serie din Campionatul Naţional „U19” fiind insesizabilă preţ de circa 60 de minute. E drept, ambele formaţii fiind în formule experimentale, cu mai mulţi titulari lipsă din varii motive.

A fost 0-0 timp de fix o oră, minutul 61 fiind cel în care Petrolul a deschis scorul în urma unei faze fixe, ce i-a prilejuit lui Licsandru un gol cu capul, din 3 metri. Până atunci, CSM-ul fusese echipa cu şansele mai clare, jucătorul de bandă stângă, Adelin Udrea, având două ocazii clare în minutele 17 – şut din careu, puţin pe lângă poartă, şi 45 – şut din lateral stânga, de la 18 metri, în bara transversală.

Până la final, „lupii” aveau să mai puncteze în două rânduri, întâi ajutaţi de autogolul lui S. Drăgănoiu, la un corner petrolist (78), apoi după o acţiune individuală a noului intrat, L. Iovu (80). A fost, aşadar, 3-0 pentru Petrolul, după un joc desfăşurat în fair-play total, şansa primită de tinerii jucători, de a evolua pe Stadionul „Ilie Oană” fiind apreciată de toţi cei 29 de fotbalişti folosiţi de Pompiliu Stoica şi Gheorghe Liliac.

Au evoluat formaţiile:

CSM Ploieşti – D. Nan – I. Stoica, I. Vlăsceanu, S. Drăgănoiu, G. Stanciu, A. Udrea – Cr. Stroe, C. Sima, P. Ioniţă, Al. Moise – G. Lefter. Au mai intrat: Lambă – Fl. Sincă, C. Ghinea.

FC Petrolul: Marinache – D. Stoica, A. Şerban, M. Ardic, Ad. Badea – Şt. Ioniţă – F. Sotir, R. Simionescu, C. Badea, Ed. Lazăr – A. Căciulă. Au mai evoluat: Barbu – Cr. Licsandru, Şt. Niţă, L. Iovu.

Arbitri: Ionuţ Neagu – Dan Andrei şi Cristinel Damian.
sursa CSM Ploiești

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8418 0.0010
USD Dolarul SUA 4.2893 0.0177
GBP Lira sterlina 5.4092 -0.0007
CHF Francul elvetian 4.5555 0.0018
XAU Gramul de aur 249.1146 0.0359