Ana Bogdan s-a implicat în acțiuni sociale în Sinaia

27 Apr 2020 10:25
Ana Bogdan s-a implicat în acțiuni sociale în Sinaia
Tenismena Ana Bogdan s-a implicat în acțiunile sociale organizate în orașul său natal, Sinaia. Tânăra a precizat că a oferit mâncare celor care nu au o situație financiară prea bună.
*În această perioadă dificilă, trebuie să apreciem mult cât de binecuvântați suntem dacă nu suntem singuri și avem ce pune pe masă. Din păcate, foarte mulți bătrâni se confruntă cu această perioadă mult mai dură și sunt atât de recunoscătoare că acum câteva zile am avut ocazia să-mi ajut comunitatea locală aflată la nevoie și să ofer mâncare cetățenilor săraci din orașul meu natal, Sinaia*, a transmis Ana Bogdan.
foto facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Felicitari !
Separatoarele cred ca sunt sfinte. Astăzi de dimineata ma îndreptam către Ploiești și un batranel cu Cielo a făcut același lucru...a întors pe liniile dublu continuu. Eu merg destul de des către Ploiești ,este imposibil ca de la Albaștri pana la Chitorani sa nu vad cel puțin doi INCONȘTIENȚI
Nu se află pe teren niciun echipaj de poliție, a fost chemat de unul dintre localnici,
Asa lege proasta ca la noi nu se mai gaseste findca eu ca frate acelei fete am vazut cum acel puști ia păcălit 2 zile si el era pitit chiar lângă casa....având complice chiar pe tatăl lui,,,pentru asa infracțiune merita exact cum.a murit si ea
Curs valutar
EUR Euro 4.8393 0.0006
USD Dolarul SUA 4.2695 -0.0508
GBP Lira sterlina 5.3923 -0.0171
CHF Francul elvetian 4.4587 -0.0418
XAU Gramul de aur 234.5040 -2.6342