Andreea Răducan despre campionatele naționale de gimnastică ce vor avea loc la Ploiești: Avem posibilitatea să ne desfășurăm competiția la un nivel foarte bun, în sala Olimpia (VIDEO)

23 Aug 2017 11:49
Andreea Răducan despre campionatele naționale de gimnastică ce vor avea loc la Ploiești: Avem posibilitatea să ne desfășurăm competiția la un nivel foarte bun, în sala Olimpia (VIDEO)
În municipiul Ploiești va avea loc la începutul lunii septembrie Campionatului Național de Gimnastică Individual Open și a Campionatului Național de Gimnastică al Reprezentativelor de Club – Masculin și Feminin.
Evenimentul marchează a 70-a ediție a Campionatelor Naționale de Gimnastică, fiind organizat de Federația Română de Gimnastică în parteneriat cu Primăria Municipiului Ploiești și Clubul Sportiv Municipal Ploiești și se va derula în perioada 1-3 septembrie 2017, la Sala Olimpia din Ploiești. Este pentru a treia oară în istoria ”naționalelor” (după 2007, 2008), la distanță de un deceniu, când cele mai bune gimnaste și cei mai buni gimnaști din loturile de seniori și juniori își vor disputa aici podiumul.

Evenimentul a fost astăzi anunțat official într-o conferință de presă de Primarul Municipiului Ploiești, Adrian Florin Dobre, și Andreea Răducan, Președinta Federației Române de Gimnastică. Acultă mai sus ce a declarant campioana mondială la gimnastică.

Campionatul Național de Gimnastică Individual Open și Campionatul Național de Gimnastică al Reprezentativelor de Club – Masculin și Feminin vor participa reprezentanți ai cluburilor CSS Buzău, CSM Reșița, CSA Steaua București, CSS Brașov, CSS Dinamo București, CSM Bistrița, CSS Lugoj, LPS Bistrița, CSM Lugoj, CSS Timișoara, CS Dinamo București, CSS Bârlad, CS Farul, CSS 1 Constanța, CSS 2 București, CSS Focșani, CSM Arad, în total 60 de sportivi care vor concura pentru titlurile pe echipe, individual compus și aparate.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8743 -0.0004
USD Dolarul SUA 4.1768 0.0180
GBP Lira sterlina 5.4111 0.0095
CHF Francul elvetian 4.5595 -0.0046
XAU Gramul de aur 251.6793 0.4237