Andreea Răducan despre campionatele naționale de gimnastică ce vor avea loc la Ploiești: Avem posibilitatea să ne desfășurăm competiția la un nivel foarte bun, în sala Olimpia (VIDEO)

23 Aug 2017 11:49
Andreea Răducan despre campionatele naționale de gimnastică ce vor avea loc la Ploiești: Avem posibilitatea să ne desfășurăm competiția la un nivel foarte bun, în sala Olimpia (VIDEO)
În municipiul Ploiești va avea loc la începutul lunii septembrie Campionatului Național de Gimnastică Individual Open și a Campionatului Național de Gimnastică al Reprezentativelor de Club – Masculin și Feminin.
Evenimentul marchează a 70-a ediție a Campionatelor Naționale de Gimnastică, fiind organizat de Federația Română de Gimnastică în parteneriat cu Primăria Municipiului Ploiești și Clubul Sportiv Municipal Ploiești și se va derula în perioada 1-3 septembrie 2017, la Sala Olimpia din Ploiești. Este pentru a treia oară în istoria ”naționalelor” (după 2007, 2008), la distanță de un deceniu, când cele mai bune gimnaste și cei mai buni gimnaști din loturile de seniori și juniori își vor disputa aici podiumul.

Evenimentul a fost astăzi anunțat official într-o conferință de presă de Primarul Municipiului Ploiești, Adrian Florin Dobre, și Andreea Răducan, Președinta Federației Române de Gimnastică. Acultă mai sus ce a declarant campioana mondială la gimnastică.

Campionatul Național de Gimnastică Individual Open și Campionatul Național de Gimnastică al Reprezentativelor de Club – Masculin și Feminin vor participa reprezentanți ai cluburilor CSS Buzău, CSM Reșița, CSA Steaua București, CSS Brașov, CSS Dinamo București, CSM Bistrița, CSS Lugoj, LPS Bistrița, CSM Lugoj, CSS Timișoara, CS Dinamo București, CSS Bârlad, CS Farul, CSS 1 Constanța, CSS 2 București, CSS Focșani, CSM Arad, în total 60 de sportivi care vor concura pentru titlurile pe echipe, individual compus și aparate.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
REGRETE ETERNE DL PROFEOSR GABOR SORIN
La munca cand naiba va duceti ?? Ca doar pe dn1 stati non stop Poluati zona rau ..cica covid
De ce nu mai functioneaza telecabina Busteni-Babele pentru publicul larg? 1) Pe data de 31 decembrie 2020 la ora 8:45 telecabina nu functiona si soferii de trasee cu masini 4X4 mi-au comunicat ca nu circula din cauza vantului. Am urcat pe Jepii Mici si am ajuns pana pe creasta. In jurul pranzului o telecabina a urcat sus la Babele. Pe creasta adia vantul din cand in cand...nu batea tare. Deci a fost un pretext "motivul" de vant puternic, avand in vedere ca am testat singura si o telecabina a urcat. 2) Pe 31 seara si pe data de 1 ianuarie toats ziua am sunat de mai multe ori la numerele de telefon afisate (atat cel de fix unde nu raspundea nimeni, cat si cel de mobil care era inchis). 3) Pe 2 ianuarie la 15:35 o telecabina cu cateva persoane (printre care si un copil cu geaca roz si caciula alba) a urcat pana la Babele. Telecabina teoretic iar nu circula din cauza vantului. In dimineata zilei de 2 ianuarie o prietena de-a mea incercat sa vorbeasca cu 2 persoane de la telecabina, li s-a adresat, dar persoanele respective au intors capul...si la telefon in continuare nu raspundea nimeni. De ce nu mai circula telecabina pentru publicul larg si nici nu raspunde nimeni la telefon sau fata in fata cand ii intrebi? Mentionez ca am poze si filmulete.
Lacrimi,lacrimi ! Odihna vesnica ! Respect pentru tot ! Un DOMN,un OM, un PROFESIONIST cu o modestie si o blandete cum rar mai intalnesti !! Drum lin catre stele DOMNULE DOCTOR !!
SARBATORI FERICITE ! DORESC SA PARTICIP CA ASISTENT MEDICAL SI SA SUSTIN SISTEMUL MEDICAL IN EFORTUL DEPUS PENTRU SANATATEA POPULATIEI
Curs valutar
EUR Euro 4.8737 0.0009
USD Dolarul SUA 4.0172 0.0114
GBP Lira sterlina 5.4853 0.0155
CHF Francul elvetian 4.5274 0.0174
XAU Gramul de aur 239.4568 2.5767