Andrei Volosevici, candidatul PNL la Primaria Ploiesti. Anuntul oficial a fost facut de Iulian Dumitrescu, presedinte PNL Prahova

07 Feb 2020 11:53
Andrei Volosevici, candidatul PNL la Primaria Ploiesti. Anuntul oficial a fost facut de Iulian Dumitrescu, presedinte PNL Prahova
Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă că Andrei Volosevici s-a întors în partid și va fi candidatul formațiuni politice la Primăria Ploiești.

“Andrei Volosevici s-a întors în Partidul Național Liberal printre cei care îl cunosc, îl apreciază, îl respectă, îl iubesc. Andrei Volosevici va fi candidatul Partidului Național Liberal la Primăria Ploieștiului. Andrei Volosevici va fi primarul Ploieștiului Și nu doar un mandat. Și tot ce-a făcut Andrei Volosevici între 2008 și 2012 e puțin în comparație cu ceea ce va face Andrei Volo servici în continuare. Avem un alt Andrei matur, încercat și care vrea să facă lucruri mărețe în orașul Ploiești”, a spus Iulian Dumitrescu, președinte PNL Prahova.

La rândul său, Andrei Volosevici a spus că l-a bucurat ideea de lucra în tandem cu “viitorul președinte al Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu”. Și asta pentru că el va fi candidatul PNL la funcția de președinte C.J. Prahova.

“Este o onoare pentru mine să mă întorc acolo unde am fost. Nu vă ascund că am de gând să lucrăm foarte mult pentru proiectele legate de Ploiești și că, într-o proporție destul de mare, aș spune chiar 90%, pe mine nu mă veți vedea făcând politică. Vreau foarte mult să mă axez pe administrație”, a declarat Andrei Volosevici, candidatul PNL la Primăria Ploiești

Avocatul Andrei Volosevici a mai fost primar al municipiului Ploiești în perioada 2008 - 2012.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8418 0.0010
USD Dolarul SUA 4.2893 0.0177
GBP Lira sterlina 5.4092 -0.0007
CHF Francul elvetian 4.5555 0.0018
XAU Gramul de aur 249.1146 0.0359