Animale noi la Bucov. Au fost aduse de la Circul Globus

11 Dec 2018 04:15
Animale noi la Bucov. Au fost aduse de la Circul Globus
Grădina Zoologică de la Bucov are noi locatari. De la Circul Globus din capitală au fost aduși lei lebi, tirgul alb bengalez, lamă și o cămilă albă siberiană. Angajații Grădinii au precizat că exemplarele sunt sănătoase și se află în perioada de acomodare, dar se pare că s-au adaptat repede.
Acum, conducerea Zoo are în intenție să mai aducă și alte specii care nu pot fi regăsite în prezent, cum ar fi puma sau girafa.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
L-ati gasit tocmai pe descalificatul nepot al Regelui Mihai chiar de catre acesta pentru lipsa caracterului moral si a lipsei de modestie si chibzuinta atat de necesare pentru a reprezenta casa regala????Exprincipele nu mai are nicio ,,valoare,, oficiala! A avut calitatea de Principe dar a terfelit-o in intimitati degradante si dezonorante cu bicicliste si prin actiunea grobiana de tentativa de violare de domiciliu si agresiune la locuinta bunicului sau.Faptul ca are o consoarta nu schimba cu nimic calitatea lui morala,dimpotriva,dezvaluie ca si cea a consoartei e la fel.
Buna am vazut înscriere și sunt și eu interesat și asi vrea sa mă înscriu și eu ce trebuie sa fac ?
Frumos din partea d-nului primar Marius Constantin care are grija si de persoanele nevoiase din Baicoi mai ales ca totul se face din fonduri personale.Tineti-o tot asa domnule primar pentru ca sunteti pe drumul cel bun.
eu vroiam sa stiu cat e spaga? ca sigur asa merge.
Pana cand se pot face înscrierile?
Curs valutar
EUR Euro 4.6495 0.0015
USD Dolarul SUA 4.0769 -0.0127
GBP Lira sterlina 5.1788 -0.0340
CHF Francul elvetian 4.1190 0.0054
XAU Gramul de aur 163.4400 0.2694