Aniversare Colegiul Național I.L. Caragiale Ploiești la 155 de ani de la înființarea unității. La eveniment a fost prezent și Principele Radu

17 Nov 2019 10:36
Colegiul Național Ion Luca Caragiale din Ploiești a aniversat în perioada 4- 16 noiembrie 155 de ani de la înființarea instituției de învățământ. Zilnic au fost organizate acțiuni cu acest prilej. Aniversarea s-a încheiat ieri cu spectacolul omagial "155 de ani de performanță, tradiție și excelență" la Sala Europa a Consilului Județean Prahova. La eveniment au fost prezenți renumiți academicieni, dar și profesori, foști și actuali elevi ai Colegiului Național I.L. Caragiale.

"Deși am studiat la Colegiul Național Mihai Viteazul, "rivalul" dintotdeauna al Colegiului Național I.L. Caragiale, sunt mândru de absolvenții de elită pe care i-a generat această școală! Nu mai puțin de 26 de academicieni, printre care și Excelența Sa Eugen Simion, prezent la evenimentul desfășurat la Ploiești, au studiat în băncile acestui prestigios liceu ploieștean!
Astăzi, alături de noi, s-a aflat și Alteța Sa Regală Principele Radu, reprezentant al Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei, care a acordat Înaltul Patronaj Alianței Naționale a Colegiilor Centenare, printre ai cărei membri se numără și colegiul ploieștean.
Sunt mândru de foștii elevi ai Colegiului Național I.L. Caragiale, care au devenit eminente personalități ale vieții culturale, științifice, medicale, artistice și inginerești din România, iar elevilor actuali le doresc din suflet să ajungă să le calce pe urme înaintașilor lor!
Felicitări doamnei director Carmen Băjenaru!
Felicitări corpului profesoral pentru munca depusă cu multă dăruire și pentru reușitele de la concursurile naționale și internaționale!
La mulți ani Colegiului Național I.L. Caragiale!", a spus pe pagina sa de facebook Bogdan Toader, președintele Consilul Județean Prahova

Sursa foto: facebook Bogdan Toader

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677