Ansamblul "Calabreaza" are nevoie de votul publicului prahovean!

23 Jan 2018 14:47
Ansamblul "Calabreaza" are nevoie de votul publicului prahovean!
Ansamblul "Calabreaza" intră astăzi în competiție cu cele mai bune grupuri folclorice din Moldova, Ardeal și Țara Românească, în "Duelul Ansamblurilor" de la PRO TV, organizat de Cătălin Măruță.
Începând cu ora 15:00, dansatorii brezeni au nevoie de votul prahovenilor pentru a câștiga competiția directă cu Ansamblul Soleștenii din Vaslui.
Îți poți susține favoriții votând online pe site-ul emisiunii sau prin SMS la numărul 1266 (0.24€, inclusiv TVA), în intervalul START/STOP vot semnalat de Cătălin Măruță. Cuvântul magic care trebuie transmis prin SMS este PRAHOVA.
Ansambul "Calabreaza" a intrat în prestigioasa competiție alături de alte 23 de ansambluri folclorice, alese "pe sprânceană". Din cele 24 de ansambluri, în etapa următoare vor ajunge în urma voturilor publicului 12, urmând ca în semifinală să rămână doar 6.
În marea finală din 19 februarie se vor duela, pe ritmuri românești, sub privirile unei țări întregi, cele mai votate trei ansambluri, iar cel care va obține cele mai multe voturi din partea telespectatorilor va câștiga titlul suprem. Să sperăm că formația care va primi marele titlu va fi chiar ansamblul brezean! Dar asta nu se poate întâmpla decât cu sprijinul dumneavoastră! Trimiteți PRAHOVA la 1266! SMS-ul se poate repeta de la același număr de telefon de mai multe ori pe parcursul emisiunii!
Ansamblul "CALABREAZA" are în componență doi coregrafi (maestrul Nicolae Chiriță și Roxana Paraschiv), un corepetitor (Nicolae Cazan), 30 de dansatori, 4 soliști vocali (Andrada Negoescu, Teodora Gâlcă, Ștefania Ciupală, Nicolae Cazan) și 4 soliști instrumentiști (frații Sergiu și Silviu Ghioarcă, Constantin Gătejoiu și Adrian Popa).
foto, text: Centrul Cultural "Ion Manolescu" Breaza


COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Domnilor si Doamnelor Senatori si Deputati va rog sa nu votati certificatul verde. Cercetati mai multe surse, si convingetiva ca nu vaccinarea este rezolvarea imunizarii contra acestui virus Covid-19. Raspundeti la urmatoareale intrebarii: De ce tarile care sau vaccinat in proportie de 80 % pina la 100% au foarte multe cazuri de imboplbaviri cu Covid? S-a eradicat gripa din lume cu vaccinurile? Credeti ca nepoti si copii dumneavoastra sau dumneavoastra insiva veti scapa de certificatul verde cind nu veti mai avea aceste functii. Uitativa in historie si vedeti ca nici un tradator nu fost lasat in viata cind nu a mai fost de folos. Ma rog la bunul Dumnezeu sa va dea gindul cel bun si sa nu votati certificatul verde si sa renuntati la vaccinarea obigatorie! Cu stima, Jan Enuta
Nu mai pot cu milițienii. Prindeți bă hoții și criminalii nu moșii și babele cu masca sub nas.
multumim frumos ! sper , cat traiesc, sa le pot plati munca. foarte frumos, multumesc si in numele celor ce nu pot scrie !!!
Fiți buni români și nu votați pașaportul Verde noi suntem alături de dumneavoastră fiți și dumneavoastră alaturi de noi
Foarte bine Doamne ajută Poate o să reușiți și cu gazele bine ar fi
Curs valutar
EUR Euro 4.9490 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.3853 -0.0016
GBP Lira sterlina 5.8544 0.0137
CHF Francul elvetian 4.7366 -0.0032
XAU Gramul de aur 253.3079 -1.8167