Ansamblul „Calabreaza” are nevoie de votul publicului prahovean!

23 Jan 2018 14:47
Ansamblul „Calabreaza” are nevoie de votul publicului prahovean!
Ansamblul „Calabreaza” intră astăzi în competiție cu cele mai bune grupuri folclorice din Moldova, Ardeal și Țara Românească, în „Duelul Ansamblurilor” de la PRO TV, organizat de Cătălin Măruță.
Începând cu ora 15:00, dansatorii brezeni au nevoie de votul prahovenilor pentru a câștiga competiția directă cu Ansamblul Soleștenii din Vaslui.
Îți poți susține favoriții votând online pe site-ul emisiunii sau prin SMS la numărul 1266 (0.24€, inclusiv TVA), în intervalul START/STOP vot semnalat de Cătălin Măruță. Cuvântul magic care trebuie transmis prin SMS este PRAHOVA.
Ansambul „Calabreaza” a intrat în prestigioasa competiție alături de alte 23 de ansambluri folclorice, alese „pe sprânceană”. Din cele 24 de ansambluri, în etapa următoare vor ajunge în urma voturilor publicului 12, urmând ca în semifinală să rămână doar 6.
În marea finală din 19 februarie se vor duela, pe ritmuri românești, sub privirile unei țări întregi, cele mai votate trei ansambluri, iar cel care va obține cele mai multe voturi din partea telespectatorilor va câștiga titlul suprem. Să sperăm că formația care va primi marele titlu va fi chiar ansamblul brezean! Dar asta nu se poate întâmpla decât cu sprijinul dumneavoastră! Trimiteți PRAHOVA la 1266! SMS-ul se poate repeta de la același număr de telefon de mai multe ori pe parcursul emisiunii!
Ansamblul „CALABREAZA” are în componență doi coregrafi (maestrul Nicolae Chiriță și Roxana Paraschiv), un corepetitor (Nicolae Cazan), 30 de dansatori, 4 soliști vocali (Andrada Negoescu, Teodora Gâlcă, Ștefania Ciupală, Nicolae Cazan) și 4 soliști instrumentiști (frații Sergiu și Silviu Ghioarcă, Constantin Gătejoiu și Adrian Popa).
foto, text: Centrul Cultural „Ion Manolescu” Breaza


COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunteti penibili cu recomandarile voastre de rute alternative, si mai dificile si mai periculoase decat ruta directa.Inca trebuie sa fim multumiti ca nu suntem trimisi sa facem ocolul prin Bulgaria, Serbia si apoi prin Timisoara. ca dupa 3-4 zile ajungeti insfarsit la destinatie.
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Curs valutar
EUR Euro 4.8736 0.0015
USD Dolarul SUA 4.0226 -0.0208
GBP Lira sterlina 5.3968 -0.0013
CHF Francul elvetian 4.5028 0.0097
XAU Gramul de aur 237.9570 0.0176