Antrenamentele patinatorilor de la CSM Ploiești s-au „mutat” pe plăcile simulatoare

29 Apr 2020 16:31
Antrenamentele patinatorilor de la CSM Ploiești s-au „mutat” pe plăcile simulatoare
Interdicţia de a se antrena în cadru organizat i-a determinat şi pe sportivii secţiei de patinaj viteză a CSM Ploieşti să se adapteze şi să-şi „mute” şedinţele de pregătire în propriile case sau apartamente. Antrenorul Marius Băcilă le-a stabilit un program cu două antrenamente pe zi, unul fizic şi altul cu caracter tehnic, punându-le la dispoziţie şi bună parte din materialele folosite în mod curent în timpul pregătirii organizate, desfăşurată de obicei la Sala Sporturilor Olimpia.

„Sportivilor de la performanţă le-am dat acasă haltere, gantere şi alte materiale pe care le aveam la sală, recomandându-le celor care stau la bloc să se folosească şi de scări, pentru că este un exerciţiu care ajută foarte mult. În plus, toţi au biciclete şi pot folosi sistemul home trainer pentru a pedala chiar şi în casă. Pentru partea tehnică, fiecare şi-a luat acasă câte o placă simulatoare, cu ajutorul căreia se poate exersa foarte bine, pentru că imită fidel mişcarea obişnuită din patinaj. Sigur, nu e acelaşi lucru ca atunci când sunt eu cu ei şi le mai corectez mişcările, dar e o soluţie pentru această perioadă, noi folosind plăcile simulatoare şi în condiţii normale de antrenament”, spune antrenorul Marius Băcilă.

Sportivii „monitorizaţi” atent sunt Nicole Constantinescu, Răzvan Militaru, Adrian Fierar, Eduard Niţu, Rareş Moldanschi şi Ariana Marin, toţi medaliaţi în acest an la Campionatul Naţional pe Probe şi Poliatlon la Patinaj Viteză pentru Seniori, Juniori şi Copii, de la Inzell (Germania).
sursa CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Felicitari !
Separatoarele cred ca sunt sfinte. Astăzi de dimineata ma îndreptam către Ploiești și un batranel cu Cielo a făcut același lucru...a întors pe liniile dublu continuu. Eu merg destul de des către Ploiești ,este imposibil ca de la Albaștri pana la Chitorani sa nu vad cel puțin doi INCONȘTIENȚI
Nu se află pe teren niciun echipaj de poliție, a fost chemat de unul dintre localnici,
Asa lege proasta ca la noi nu se mai gaseste findca eu ca frate acelei fete am vazut cum acel puști ia păcălit 2 zile si el era pitit chiar lângă casa....având complice chiar pe tatăl lui,,,pentru asa infracțiune merita exact cum.a murit si ea
Curs valutar
EUR Euro 4.8393 0.0006
USD Dolarul SUA 4.2695 -0.0508
GBP Lira sterlina 5.3923 -0.0171
CHF Francul elvetian 4.4587 -0.0418
XAU Gramul de aur 234.5040 -2.6342