Anunt Primaria Sinaia

27 Feb 2018 10:35
“PRIMARIA ORASULUI SINAIA, cu sediul in Sinaia, Bd. Carol I, nr. 47, judetul Prahova, anunta pentru data de 20.03.2018, ora 10.00, organizarea licitatiei publice deschise pentru inchirierea unui spatiului comercial nr. 4 in suprafata de 9 mp, situat in Sinaia, B-dul Carol I, nr.33 (Esplanada) Jud. Prahova, cu urmatorul obiect de activitate:
Prestari servicii, fabricare si reparatii lacate, chei, yale, chei auto, atelier de reparatii- exclusiv reparatii ceasuri(Cod CAEN : 9529); Comercializarea cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de accesorii imbracaminte de sezon- ciorapi, caciuli, manusi, papuci lana, umbrele, comert cu amanuntul al altor bunuri, cum
ar fi jocuri si jucarii ptr. copii, inregistrari muzicale si video- exclusiv produse de artizanat sau produse imprimate cu brandul orasului Sinaia ( Cod CAEN : 4719) ; Activitati combinate de secretariat ( Cod CAEN : 8211).
Documentatia poate fi studiata la sediul Primariei orasului Sinaia din B-dul. Carol I, nr. 47, in cadrul Biroului Monitorizare si Control – Politia Locala. Documentatia se primeste pana la data de 19.03.2018, ora 16.00, la sediul Primariei orasului Sinaia. Relatii suplimentare la telefon 0244/311788 (tasta 2).

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8747 0.0001
USD Dolarul SUA 4.1588 0.0063
GBP Lira sterlina 5.4016 0.0135
CHF Francul elvetian 4.5641 0.0093
XAU Gramul de aur 251.2556 -1.8434