Anunt TCE Ploiesti/Trasee deviate de 1 decembrie 2020

27 Nov 2020 14:55
Pe data de 1 decembrie 2020, in intervalul 11:40 – 13:15, au loc manifestarile prilejuite de sarbatorirea “Zilei Nationale a Romaniei”, fapt pentru care se inchide circulatia rutiera in sensul giratoriu de la Catedrala Sf. Ioan Botezatorul, iar traseele publice locale din Ploiesti se modifica astfel:
Tr.1 si 30, la sensul spre sud vor circula normal pana in Pta. Mihai Viteazul, apoi pe str. Gh. Doja( cu statie la Pta.M. Viteazul), Valeni, E. Zola, dreapta Gral Vasile Milea si din Bd. Republicii traseu normal, cu statiile aferente. Nu se efectueaza statia Pta. M.Viteazul din Bd. Republicii. La sensul spre nord, ruta nu se modifica.
Tr.7, la sensul spre Dorobantul, din str. T.Ionescu se vor parcurge Pta. Victoriei, Gh. Lazar, str.dr. Bagdazar si in continuare traseu normal. Nu se mai efectueaza statia H. Catedrala. La sensul spre Rudului: din str. Mihai Bravu vor parcurge str. Gh Lazar, Pta Victoriei, Tache Ionescu, apoi traseu normal. Nu se mai efectueaza statia H. Coreco.
Tr.22b, la sensul spre Bar.Unirii, din str. T.Ionescu va parcurge Pta. Victoriei, Gh. Lazar, str.dr. Bagdazar si in continuare traseu normal. Nu se mai efectueaza statia H. Catedrala. La sensul spre Auchan, din str. Mihai Bravu vor parcurge str. Gh Lazar, Pta Victoriei, Tache Ionescu, apoi traseu normal. Nu se mai efectueaza statia H. Coreco.
Tr.39b, la sensul spre Hale Catedrala, din str. T.Ionescu va parcurge Pta. Victoriei, Bd. Republicii, Gral Vasile Milea, Gh. Doja, Valeni, Emile Zola. La sensul spre Cartier Vest, din str. Emile Zola, dreapta Vasile Milea, Bd. Republicii, Tache Ionescu, ILC, Cantacuzino, apoi ruta cunoscuta.
Tr.32, pe sensul spre Hale Catedrala: traseu normal pana pe Bdul Republicii, apoi va parcurge str.Vasile Milea, Gh. Doja, Valeni, Carpati, Emile Zola. La sensul spre Sud, nu se modifica ruta.
Tr. 35 si 35b , se scurteaza la Faredo.
Troleibuzele din traseul 44 vor fi inlocuite cu autobuze. La sensul spre M.Rosu, din Bd. Independentei, intra pe str. Gabi Dobre, CT Grigorescu, Kutuzov, Marasesti, Rudului, Cantacuzino cu traseul cunoscut. Nu se efectueaza statiile Palatul Culturii si Hale Coreco. La sensul spre Sud, tr. 44 va circula normal pana la intersectia cu str. P.Inalt apoi, Cantacuzino (cu statii la P.Farcas si L.Tautu), ILC, Tache Ionescu (cu statia Tache Ionescu), iar din bd. Independentei ruta normala. Nu se efectueaza statiile Traian, Sc.4 si Gal.Comerciale.
Troleibuzele din traseul 202 vor fi scurtate la Centru. La sensul spre Centru, pe str. Cuza Voda se va efectua statie in zona sediului BRD, dupa care troleibuzele vor intra pe str. Vasile Lupu si vor merge pe ruta normala pana la Pod Inalt.
Tr.8, pe sensul spre Cimitir Bolovani nu se modifica. Pe sensul spre Hale Catedrala, traseu normal pana pe Bdul Republicii, apoi va parcurge str.Vasile Milea, Gh. Doja, Valeni, Carpati, E. Zola.
Tr.402, pe sensul spre Lamaita, din str. Gh Doja, parcurge str. Vasile Milea, stg. Bd. Republicii, Tache Ionescu, ILC, Cantacuzino si in continuare ruta cunoscuta. Pe sensul spre AFI Palace, dupa statia Zimbrului va merge inainte pe Cantacuzino(cu statii la P.Farcas si L.Tautu), ILC, Tache Ionescu, C.D. Gherea, stg. St. Greceanu, Romana, Gh Doja si in continuare traseu normal. Nu se efectueaza statiile N.Titulescu, Traian si Sc.4.
In functie de dispozitiile Politiei Rutiere, atat intervalul orar cat si rutele ocolitoare specificate pot fi modificate.
S.C. T.C.E. S.A. PLOIESTI
DIRECTOR GENERAL, SEF SERV. PMT,
Ing. Alexandri Nicolae ec. Ionelia Enescu


COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
REGRETE ETERNE DL PROFEOSR GABOR SORIN
La munca cand naiba va duceti ?? Ca doar pe dn1 stati non stop Poluati zona rau ..cica covid
De ce nu mai functioneaza telecabina Busteni-Babele pentru publicul larg? 1) Pe data de 31 decembrie 2020 la ora 8:45 telecabina nu functiona si soferii de trasee cu masini 4X4 mi-au comunicat ca nu circula din cauza vantului. Am urcat pe Jepii Mici si am ajuns pana pe creasta. In jurul pranzului o telecabina a urcat sus la Babele. Pe creasta adia vantul din cand in cand...nu batea tare. Deci a fost un pretext "motivul" de vant puternic, avand in vedere ca am testat singura si o telecabina a urcat. 2) Pe 31 seara si pe data de 1 ianuarie toats ziua am sunat de mai multe ori la numerele de telefon afisate (atat cel de fix unde nu raspundea nimeni, cat si cel de mobil care era inchis). 3) Pe 2 ianuarie la 15:35 o telecabina cu cateva persoane (printre care si un copil cu geaca roz si caciula alba) a urcat pana la Babele. Telecabina teoretic iar nu circula din cauza vantului. In dimineata zilei de 2 ianuarie o prietena de-a mea incercat sa vorbeasca cu 2 persoane de la telecabina, li s-a adresat, dar persoanele respective au intors capul...si la telefon in continuare nu raspundea nimeni. De ce nu mai circula telecabina pentru publicul larg si nici nu raspunde nimeni la telefon sau fata in fata cand ii intrebi? Mentionez ca am poze si filmulete.
Lacrimi,lacrimi ! Odihna vesnica ! Respect pentru tot ! Un DOMN,un OM, un PROFESIONIST cu o modestie si o blandete cum rar mai intalnesti !! Drum lin catre stele DOMNULE DOCTOR !!
SARBATORI FERICITE ! DORESC SA PARTICIP CA ASISTENT MEDICAL SI SA SUSTIN SISTEMUL MEDICAL IN EFORTUL DEPUS PENTRU SANATATEA POPULATIEI
Curs valutar
EUR Euro 4.8740 0.0003
USD Dolarul SUA 4.0405 0.0233
GBP Lira sterlina 5.4696 -0.0157
CHF Francul elvetian 4.5329 0.0055
XAU Gramul de aur 238.2202 -1.2366