Apa Nova Ploiesti anunta intreruperea alimentarii cu apa potabila, maine, in Mitica Apostol

16 Oct 2018 14:14
Apa Nova Ploiesti anunta intreruperea alimentarii cu apa potabila, maine, in Mitica Apostol
Miercuri, 17 octombrie, intre orele 10.00 " 22.00, se va intrerupe alimentarea cu apa potabila in cartierul Mitica Apostol ca urmare a unor lucrari realizate de S.C. EXPLOATARE SISTEM ZONAL PRAHOVA S.A. la sistemul de alimentare cu apa potabila aferent Nodului Hidrotehnic Movila Vulpii.

Apa Nova Ploiesti pune la dispozitie tuturor clientilor din zonele afectate cisterne de apa mobile.

Ne cerem scuze clientilor pentru disconfortul creat, dar aceste lucrari sunt indispensabile pentru activitatea de exploatare a serviciului public de alimentare cu apa potabila. Eventualele reclamatii si solicitari de informatii suplimentare se pot face 24 de ore din 24 la Centrul de apel al APA NOVA Ploiesti, la numarul de telefon 0800 800 923 (apel gratuit) apelabil din reteaua Telekom Romania, iar din alte retele de telefonie fixa sau mobila la numarul 0244 407630 (apel taxabil).

COMENTARII

64x64

CART PLOIESTI VEST {MITICA APOSTOL }

APA NOVA ,sa faca bine ca sa deschida si vana de la CRANGUL LUI BOD care se afla linga podul de pe CENTURA DE VEST Ploiesti si anume cea care merge la statia de langa PODUL INALT VEST ,sau cea de la intersectia Soseaua Vestului -Republici unde sunt vanele principale de legatura ,ca eu cand iam intrebat daca pica CRANGUL LUI BOD au zis ca deschide vanele de la INEL TREI BRAZI ptr alimentarea VESTULUI

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677