Apel umanitar pentru un elev al Centrului de Excelenta Prahova care sufera de cancer limfatic. Medicii din Romania i-au spus ca mai are putin de trait. Acum insa urmeaza un tratament costisitor in Turcia

24 Feb 2018 15:11
Apel umanitar pentru un elev al Centrului de Excelenta Prahova care sufera de cancer limfatic. Medicii din Romania i-au spus ca mai are putin de trait. Acum insa urmeaza un tratament costisitor in Turcia
Un elev al Centrului de Excelenta Prahova are nevoie de ajutor. Acesta urmeaza un tratament costisitor in Turcia pentru diagnosticul de cancer limfatic. Doctorii din tara i-au spus ca nu mai are mult de trait. Baiatul este clasa a noua si este copilul unei profesoare de fizica, Dana Constantin, care preda la Centrul de Excelenta Prahova. Aceasta a postat pe o retea de socializare urmatorul mesaj in care vorbeste despre durerea prin care trece:

"Dragii mei ma numesc Dana Constantinescu sunt profesor de fizica, am o familie minunata,un sot iubitor si un copil drag. In vara anului 2017 am primit vestea ca copilul meu ar avea cancer limfatic datorita faptului ca se umflase ganglionii de la gat si inghinali.Diagnosticul l-am primit de la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti fara o analiza nimic doar vizualizat. Doctorita ne-a spus ca nu are mult de trait si sa ì facem operatie. Nu am vrut si ne-am adresat altor medici din Romania care ne-au spus ca nu stie ce sa faca, ce sa ne spuna. Am incercat tratamente alternative cu bioenergoterapeutul Romulus Popescu care ne-a ajutat in sensul ca tumora a ramas localizata si pana astazi la gat si ureche. Cu parere de rau am ales calea de a pleca din tara si de a trata copilul meu in Turcia. Imi pare rau sa spun aici analizele au iesit foarte proste si diagnosticul este de cancer limfatic agresiv. Este un diagnostic crunt dar trebuie sa lupt pentru ca VLAD ESTE AERUL PE CARE IL RESPIR .
Sa va prezint pe Vlad Constantinescu- tanar 15 ani, elev al Centrului de Excelenta Prahova la fizica,clasa a IX -a la Colegiul Spiru Haret Ploiesti specializare matematica-informatica. Ce sa dpun un tanar frumos, destept, placut cu un zambet pe fata totdeauna.
VA CER AJUTORUL PENTRU ACEST COPIL MINUNAT CARE ARE MULTE DE ARATAT IN VIATA.
Tratamentul va costa peste 100000euro dar daca puteti sa il ajutati va rog sa o faceti in contul RO40BTRL03001201H47123XX deschis la Banca transilvania pe numele Constantinescu Dana Cristina
Va multumesc si va doresc sanatate.". scrie Dana Constantin pe facebook, mama baiatului

Si reprezentantii Centrului de Excelenta au facut un apel la toti cei care pot ajuta:
"Dragi noștrii colegi, părinți și elevi, Vlăduț Constantinescu, elev la grupa de excelență Fizică - clasa a IX-a, trece printr-o grea suferință. Mama lui, colega nostră, profesoară de fizică la Centrul de Excelență Prahova îi este alături în Istanbul unde a fost diagnosticat cu o boală extrem de gravă .
Să încercăm împreună să le alinăm cât de puțin suferința! Stă în puterea nostră să îi ajutăm să treacă mai ușor peste problemele financiare.

Încredere, Vlăduț!!

Donațiile se pot face în contul:

RO40BTRL03001201H47123XX
Titular Constantinescu Dana Cristina"

Sursa: facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677